"V detskom sne" - Nová Baňa (9.5. - 21.8.2015)

Started by MiKeL, 11. Október 2013, 12:32:06

« predchádzajúce - ďalšie »

SkiFi

------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

phoenicis

Quote from: SkiFi on 02. Máj 2015, 01:28:15
bude tam niekto zajtra a/alebo v nedelu?

Ja tam určite budem zajtra (sobota), možno i v nedeľu...

STARHAWK

ja, podla toho co setko sa bude dat vystavit tak aj nedelu

a stale zhanam tan podlozky a tie tan pol valce

SkiFi

uvazujem totiz este nad alternativou ze by som mtron stanicu najpr ukazal v katove a potom 10 teho nainstaloval v NB.. lebo sa obavam ze v katove to bude nedostacujuce? Bola by moznost instalovat moju Mtron stanicu aj o den neskor? Pripadne tam dat letacik ze Instalacia pribudne 10.5 ? alebo ked sa bude dat doinstalovat. Bola by to mozno namotavka pre ludi co cchu prist znova :)))

Lebo ako satak pozeram tak to v katove bude jediny MOC.

Skoda ze sa tieto dve vystavy prelinaju obe zacinaju 9.5. s tym ze katov 9.5 aj konci len tam musim byt cely den.
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Daniel

Reagujem ku dobrej výzve, :D
Ja by som dal vystaviť neviem takú Hasičskú stanicu a možno aj Farmu z kombajnom dvoma kravami atď.
Môže byť?

bedo

Nazdar, kedy asi budú fotky , teda ak nejaké dáte  :D ,  z tej expozície??

MiKeL

predpokladam, ze najskor tak zajtra. nie som si isty, ci uz chlapci vobec skoncili. dufam, ze ano ;)

bedo

Dufam aj ja  :D som zvedavy ako budu tie veci vyzerat vo vytrinkach  ;D

matej

Len taky nastrel Sobota lepsie fotky budu mat matt251 a janicko

matej

Pokracovanie

matej

A este jedna scenka co nas bude Reprezentovat!!
Autor: KLF

KLF

Len velmi strucne - VELKA VDAKA vsetkym za ucast na tejto vystave a za instalacny predlzeny vikend! Boli to 3 krasne dni a na zaklade tychto 3 dni musim povedat - mam pocit, ze to bude nasa NAJLEPSIA VYSTAVA! ;) (y)

STARHAWK

Pred cca 30min som dorazil dom, asi o jednej som odchadzal. Neni to uplne 100% ako som chcel su tam 2 oblsti kde by som si to predstavoval lepsie le viac uz som nemohol, uz by ma tam museli fak do rana zamknut.

SPECIAL THANX to Budo.

Hadzem aspon 2 celkove obrazky

matt251

Quote from: STARHAWK on 04. Máj 2015, 02:42:45
Pred cca 30min som dorazil dom, asi o jednej som odchadzal. Neni to uplne 100% ako som chcel su tam 2 oblsti kde by som si to predstavoval lepsie le viac uz som nemohol, uz by ma tam museli fak do rana zamknut.

SPECIAL THANX to Budo.

Hadzem aspon 2 celkove obrazky

Je to super.  (y)