Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"Tekovské kocky" - Levice (28.8.2014 - 14.11.2014)

Started by KLF, 09. Október 2013, 14:00:42

« predchádzajúce - ďalšie »

SkiFi

mohol by som namiesto ako som pisal v Lucenci poskytnut dva modely pre tuto vystavu a je to aj o polku blizsie.

1. MOC - hrad aspon by bol cas ho dorobit do finalu , rozmer: 2x3 velke sede podlozky
2. M:Tron kriznik s mensou zakladnou (ktory by som dovtedy dostaval) zakladna ma rozlohu 6 ciernych space podloziek
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

Zvladol by si spravit Levicky hrad ? V jeho areali je aj Tekovske Muzeum, kde budeme vystavovat.

SkiFi

jedine keby zburam moj moc lebo uz nemam sedu .. :/ a teraz ani love na lego lebo mam prioritu opravit auto takze asi nie
kazdopadne ak hrad pojde do lucenca do terminu tejto vystavy budem mat hotovu M:Tron expoziciu - kriznik + taziaca a pristavacia plosina .. takze toto by som mohol poskytnut sem trosku space :)

KLF

Oficialny plagat k vystave v Leviciach.

[attachimg=1]

STARHAWK

Takze kto tam bude v Nedelu ? Ja predpokladam ze pridem skor v nedelu aby som sobotu este mohol prerabat AT-AT a teren pod nim. Ostatne detaily sa daju na mieste dorobit a vecina uz je predpripravena.

KLF

Mikel, Budo a ja tam budeme oba dni, Liondee v nedelu. Pridu este jz77, Paliason a Phoenicis na jeden z dni.

phoenicis

STARHAWK

Quote from: KLF on 20. August 2014, 09:35:02
Mikel, Budo a ja tam budeme oba dni, Liondee v nedelu. Pridu este jz77, Paliason a Phoenicis na jeden z dni.

Parada, aspon bude s kym pokecat, mozme prebrat Lugbulk napr. Donesem si nove tricko z JUESEJ s motivom SW a lega - asi take nik nema u nas.

Skusim  si to zorganizovat aby som dosiel skoro, naposledy som vyrazal po 9tej a pred 12tou som dorazil, tak podobne by som mohol aj teraz, mozno o hodku skor vyrazit.

Celu Sobotu musim upravit AT-AT nech tam potom zlozito nemusim riesit aby to nekidnlo.

Pripravte mi znova taku velku vytrinu, vyditelnu z 3 stran min.

MiKeL

Tak do levic to mas asi hodinu cesty, takze ked vyrazis o tu hodinu skor (cca 8h rano), tak si tam asi v case, ked budeme aj my zacinat v ten den ;)

KLF

Tak vystavu sme cez vikend uspesne nainstalovali!;) Ako vzdy sme si popritom uzili kopec zabavy. ;D Na instalacii sa nas prestriedalo viacero clenov - Budo, MiKeL,  KLF, LionDee, Paliason s Nemeniou, Starhawk, matt251 (dik za pomoc!), Janicko, jz77 a Jago s rodinou! ;) Najvacsie penzum manualnej prace vykonal ako vzdy Budo, ktoremu patri mimoriadna vdaka! (y)
Ako vystavovatelia sa na tejto vystave zucastnuju: Budo, drdano, edward193, Jago, janicko, jz77, kamil, KLF, liondee, michalmartinec, mesje, MiKeL, Paliason, paradisamaniak, SkiFi, STARHAWK, Veve. Dakujeme samozrejme ale aj tym, co nam pomahali a podporovali nas! ;) (y)

Par mojich fotiek z instalacie, ale ja som moc nefotil - hlavny dokumentarista bol Mikel. ;)

SkiFi

liondee

KLF

A este jedna fotecka z Levic - aj s Janickom, ktory nas prisiel pozriet ;)