EXCLUSIVE / CREATOR EXPERT / 18+ / ICONS

Started by Anatyt, 30. Júl 2012, 20:24:28

« predchádzajúce - ďalšie »

phoenicis

Quote from: j.dodo on 20. Marec 2022, 12:07:24
Ja sa skorej cudujem, ze to nie je 199,99
Technic motorka ma podobny pocet dielikov a je s touto cenou

To pri dnešnej politike ešte príde ;)

Paliason

Parádna tá DeLorean ,čumím na to jak puk.  (y)

PC CZ

Našel jsem obrázky krabice hradu. Dávat je sem nebudu, kdo chce si je najde. Nemyslím, že to je nutně fake a jsem zvědav, jestli fakt takový bude. Moc pěkný hrad anglického typu. (Žel jediný hrad který kdy vypadal jak z české/slovenské/německé krajiny byl ten v bricklink programu. Na druhou stranu, lion kings byli vždy Anglie. A podle toho obrázku je moc pěkný, jen teda doufám, že tam fakt nebude jen jeden rytíř na koni...) tož zkoukněte... (Docela z něj tryská atmosféra Anglie/Skotska, hezky krajinku se psem Baskervillským, duchy etc.

Frco

Vzdy ma fascinuje, ako o nejakom leaku jedneho obrazku dokaze niekto natocit 10 min video na youtube. Rozprava tam potom o vsetkom moznom (samozrejme najviac treba hovorit ako mu treba dat like a follow) a z tej jednej rozmazanej fotky sa snazi vydedukovat este aj kto v skutocnosti zabil Kennedyho.

Pricom si staci dat do googlu lego castle leak 2022, pozriet sa na to, povedat si ok a vypnut to. Co kto moze o tom rozpravat, ked sa o tom nevie absolutne nic okrem ceny a datumu  :D Toto plati samozrejme prakticky o vsetkom, nielen o legu. Ludia z jednej fotky, z 5 sekundoveho teaseru su schopni byt nadrzani este tri tyzdne a rozpitvavat to do nekonecna.

PC CZ

Koukněte se na LEGO.  Je tam nová sekce build a minifig a v té je úplně nový štit se lvy a skřízenými klíči a nové královské torzo s hermelínem a lvím medailonem na řetězu, plus jsem ještě vyčmuchal ženské torzo s modrou jupkou, bilým živůtkem a nahými pažemi. Že by dilky pro minifigy ke spekulovanému UCS hradu ?

Nepamatuju se, že bych štit s takovou heraldikou kdy viděl....

j.dodo

Dnes je 110 rokov od potopenia Titanicu...a cuduj sa svete na lego.com sa da dnes objednat...tak kto ho zhana sup sup...   Kym je 😀
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

Neymar

....a práve sa potápa ruský Titanic- Moskva.... ale na rozdiel od Titanicu, v tomto prípade to zachráni stovky životov v okolí Odesy  :oldman:

sylmer

Inst

Quote from: PC CZ on 13. Apríl 2022, 23:34:52
Koukněte se na LEGO.  Je tam nová sekce build a minifig a v té je úplně nový štit se lvy a skřízenými klíči a nové královské torzo s hermelínem a lvím medailonem na řetězu, plus jsem ještě vyčmuchal ženské torzo s modrou jupkou, bilým živůtkem a nahými pažemi. Že by dilky pro minifigy ke spekulovanému UCS hradu ?

Nepamatuju se, že bych štit s takovou heraldikou kdy viděl....
Ja takú sekciu nevidím ani na rekúskej ani slovenskej stránke. Kde ju vidíš?

Quote from: sylmer on 14. Apríl 2022, 20:57:07
ááách... toto ste videli?

https://brickset.com/article/74096/botanical-collection-sets-officially-revealed

mňam mňam mňam....
Wow, hlava demogorgona v bielom v orchidei a Forestmen's čiapky v sukulentoch

papluh

Quote from: Inst on 15. Apríl 2022, 12:12:34
Ja takú sekciu nevidím ani na rekúskej ani slovenskej stránke. Kde ju vidíš?

Neviem, či to bolo aj u nás, lebo zatiaľ nemáme ani Pick-a-Brick Standart (alias pôvodné Bricks and Pieces).
Ale už to nefunguje ani z odkazov v článkoch, tipujem že sa tam niečo pokazilo, teda správne beta verzia odhalila nedostatky a pracuje sa na náprave >:D

papluh

po chaose s termínmi zverejnenia keď sa včera už objavilo pár recenzí tak tu je aj oficiálne

10302 Optimus Prime
1,508 dielov
€169.99
podĺa prvej generácie Transformers

Bača

Moja prvá reakcia: nenadchlo. Uvidí sa neskoršie.

PC CZ

Optimus je pěkný, asi trochu i chápu, proč zvolili klasiku  z první generace, vlastně vůbec nevypadá "Legově" . Za sebe jsem zklamaný, že to není pozdější verze (ideálně dle filmu pana Baye) tedy klasický "nosatý" truck, byť i tenhle Cabover je pěkný a přesně chápu, proč to je tato verze a ne žádná jiná (opět útok na peněženky čtyřicátníků) . Moc bych si přál, aby nezůstalo jen u jedné jediné stavebnice. Ale přesto, zůstávám v očekávání onoho "mýtického" hradu, to je pro mne pro letošek set No. 1... 

Kdyby zůstali u franchizy Transformers, tak bychom se mohli dočkat i LEGO tanků :o), stíhaček atd... vždyť to jsou "Transformers".

Bača: On ten Optimus, pokud to má být první generace, prostě jinak udělat nejde, byla to jednoduchá "kloubová" hračka, aby všechno šlo hezky zasouvat do sebe. Takže jako model Optima z osmdesátek je hodně pěkný.

Paliason

Optimus je z möjho pohľadu pekne spravený, robot aj ťahač vyzerá presne ako má vyzerať. Ja nevidím žiadny nedostatok.

V nosatej verzii od Baya si myslím, že by bol problém s vizuálom robota. Kamion by sa dal spraviť dobre, ale docieliť zároveň komplikovanejši výzor robota...to si neviem predstaviť.
Na tomto pôvodnom Optimovi je vidieť, že má telo z kamiona (krabica). Bayov moderný Optimus je ovela komplikovanejší (spleť súčiastok a nepravidelných tvarov)