LOTR & Hobbit

Started by Morandi, 20. Január 2012, 00:58:10

« predchádzajúce - ďalšie »

Izmael10

Quote from: Anatyt on 26. Apríl 2013, 19:16:53
To je nejaka raketa, alebo co to je? Vazne sa pytam - netusim.

Veža sídlo Sarumana bieleho.  ;)

Aki

Othrank vypadá skvěle. Lomené oblouky budou díky němu nejenom bílé, ale i černé. Jen škoda, že ve staré šedé už nebudou.

Jen ten orel se mi vůbec nelíbí / ani tady ani u černé brány. Ještě štěstí, že vcelku pěkného vydali jako creator.

Izmael10

Myslíte, že bude aj tretia LOTR vlna?

matt251

Quote from: Izmael10 on 02. Máj 2013, 15:02:56
Myslíte, že bude aj tretia LOTR vlna?

Pevne verim ze ano. Chyba mi tam Osgiliath, Minas Tirith, Minas Morgul,  Haradania s Olifantom, a nejake sceny s Faramirom (pri jazierku s Glumom napr).
Minimalne jedna vlna na LOTR bude..a  potom dalsie dve na hobbita (spolu s filmami)  TLC si predsa nemoze dovolit ujst taky zisk  :-)

mesje

Ja dufam, ze ta seria co najskor skonci - kvoli nej asi odpalili kingdoms, a dali polo-duplo castle legends, a osobne ma aj tak tie stupidne a nekonecne dlhe filmy netankuju...

Izmael10

Quote from: mesje on 03. Máj 2013, 01:20:16
Ja dufam, ze ta seria co najskor skonci - kvoli nej asi odpalili kingdoms, a dali polo-duplo castle legends, a osobne ma aj tak tie stupidne a nekonecne dlhe filmy netankuju...

Kingdoms už naplno vyčerpali. A LOTR je 100 krát viac prepracovaný ako  castle.

Anatyt

To je sice pravda, ale pri LOTR si priplacame za licenciu.

mesje

Quote from: Izmael10 on 03. Máj 2013, 10:56:37
Kingdoms už naplno vyčerpali. A LOTR je 100 krát viac prepracovaný ako  castle.

No je vela veci, co by este vedeli v kingdoms spravit - dedinske objekty, nove druhy armad, nove druhy pevnosti atd. Castle tematika je tu 30 rokov, a stale s niecim prichadza. Aj predtym mohol niekto povedat, ze je to uz vycerpane, ze je tam vzdy len nejaky novy hrad a male sety okolo - a prisiel medieval market, mlyn, turnaj atd.
LOTR je sice prepracovany, ale do castle minimalne pouzitelny - 90 % setov su rozne filmove scenerie, resp. len na film orientovane stavby.

Izmael10

Quote from: mesje on 03. Máj 2013, 12:15:57
No je vela veci, co by este vedeli v kingdoms spravit - dedinske objekty, nove druhy armad, nove druhy pevnosti atd. Castle tematika je tu 30 rokov, a stale s niecim prichadza. Aj predtym mohol niekto povedat, ze je to uz vycerpane, ze je tam vzdy len nejaky novy hrad a male sety okolo - a prisiel medieval market, mlyn, turnaj atd.
LOTR je sice prepracovany, ale do castle minimalne pouzitelny - 90 % setov su rozne filmove scenerie, resp. len na film orientovane stavby.

Tak, ale LOTR bola dlho žiadaná téma. Takže si myslím, že ešte v roku 2014 dostaneme nové sety.

Izmael10

Quote from: matt251 on 02. Máj 2013, 19:20:34
Pevne verim ze ano. Chyba mi tam Osgiliath, Minas Tirith, Minas Morgul,  Haradania s Olifantom, a nejake sceny s Faramirom (pri jazierku s Glumom napr).
Minimalne jedna vlna na LOTR bude..a  potom dalsie dve na hobbita (spolu s filmami)  TLC si predsa nemoze dovolit ujst taky zisk  :-)

Chýbajú ešte niektoré dôležité postavy: Eowyn, Galadriel, Celeborn, Denethor, Faramir, Witch King.

Izmael10

Video recenzia na 79007 Battle at the Black Gate.

Izmael10

Video recenzia na 76006 Council of Elrond

Danybůjek

Nový Hobbit set.
+Figurka Azoga!

Izmael10

Jazerné mesto je celkom dobré, len tá loď je vlastne recyklácia 7016. Veľkým plusom setu sú 4 zatiaľ unikátne figy.   (y)

Izmael10

Na EB sa objavil nepotvrdený zoznam nových Hobbit setov:

79011 Dol Guldur Ambush £19.99

79012 Mirkwood Elf Army £29.99

79013 Lake Town Chase £49.99

79014 Dol Guldur Battle £69.99

Najviac sa teším na  Mirkwood Elf Army. Dúfam, že to bude na spôsob 9471.