Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

LOTR & Hobbit

Started by Morandi, 20. Január 2012, 00:58:10

« predchádzajúce - ďalšie »

matt251

No ten Glum je podla mna strasny.
Kladny hrdinovia nic moc, zbrane su z  Collectible Minifigures takze nic noveho pre nas
Temna strana vyzera fajnovo. Uz vidim ako sa tie usi skriatkov budu lamat:-)
Ak vidim dobre , Frodo ma prsten v ruke? zeby 1x1 Tile round ???  ???

najviac sa mi paci uruk hai, ti su moji najmilsi :) Aj v hre LOTR Battle of middle earth som furt za nich hraval:)

Morandi

Prsten by mal byt novy dielik - regularny prsten. :) Taka obrucka. :)

frantoka

Super link  ;)
Sety sú celkom podarené, len je vidieť, že to bude opäť viac na hranie ako na vystavovanie  :(, ale aj tak sa na tie setíky teším  :D
Už aby vyšli  :)

phoenicis

Aspoňže kôň bude mať kĺb v "panve" kĺb, takže nebude "len tak" stáť na zadných, ale bude ho možné i nechať "normálne" stáť ako doterajšie kone. Improve :)

Morandi

Mne osobne sa tie doterajsie kone pacili viac. Myslim si, ze to stavanie sa na zadne je zbytocnost. Aj poloha prednych noh bola u povodneho kona lepsia. Uznavam, ze po vyse 20 rokoch uz asi chceli zmenu aj na konoch, ale ci to bolo nutne... ?

P4tr1cius

Ja som jednoznačne za inovácie. Kôň je super. Ten starý je už naozaj "starý". Už bolo na čase, že sa rozhýbali aj v tomto. Je to ako zmena farby hlavičiek figov, žlté už sú proste zastaralé. Tie nové sú lepšie.

Morandi

Quote from: P4tr1cius on 13. Február 2012, 18:49:06
Je to ako zmena farby hlavičiek figov, žlté už sú proste zastaralé. Tie nové sú lepšie.

Ake nove? Presiel som teraz komplet celu radu CITY a vsetky su zlte. Nieco mi uniklo? Podla mna sa vzdy budu robit zlte hlavicky.

P4tr1cius

Licencované sety - PotC. Myslím, že je iba otázkou času, keď to všetko vymenia.

Morandi

Ale licencovane sety... Tie prisli a odidu. ;) Gro tvoria zlte figurky vyrabane od 70. rokov dodnes.

swiss villa

Patricius nestraš. Tie Tvoje katastrofické scenáre ohľadne yellow/flesh head sa nedajú čítať  :))

KLF

Kompletka - ale nehovori mi pane. ;)

frantoka

Supeer parádne to vyzerá  8)

P4tr1cius

Takto komplet to až nepekne vyzerá!  ;D ;D ;D

mesje

Quote from: KLF on 25. Júl 2012, 11:37:45
Kompletka - ale nehovori mi pane. ;)

tusim si fanusik serie, ked si necakal na ziadne zlavy a vsetko objednal uz teraz :-)