Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

The LEGO Movie

Started by KLF, 19. Jún 2013, 10:08:40

« predchádzajúce - ďalšie »

STARHAWK

Pre mna len zdroj novych vlasov a xichtov inak nic co by som upouzil. Dufam este ze tam budu aj nejake dieliky v novych farbach aby sa dalo objednavat na BL.

Inak si treba uvedomit:
1) je to hlavne pre decka (a tych je zatial viac ako AFOLs) - AFOLS to obidu
2) tento model - Film/serial a z neho postavicky sa im uz naramne osvedcil pri Ninjago napr. Takze teraz budu mat filmove (rozumej filmovo propagovane) sety a nebudu musiet platit licencie

mesje

Quote from: STARHAWK on 02. November 2013, 21:30:18

2) tento model - Film/serial a z neho postavicky sa im uz naramne osvedcil pri Ninjago napr. Takze teraz budu mat filmove (rozumej filmovo propagovane) sety a nebudu musiet platit licencie

osobne nerozumiem obchodnej politike v style - vyrobim blbost a potom to budem pretlacat cez masivny marketing. Radsej urobim nieco zmysluplne, co sa bude predavat same, a to pripadne propagovat cez reklamu. Tieto blbosti typu chima, ninjago ci toto posledne psycho su jednorazovky, ku ktorym sa uz nikto z deciek o rok nevrati a skoncia niekde na skrini v prachu (v tom lepsom pripade) alebo hodene v skatuly... pritom princip lega je niekde inde...

Izmael10

Od  Castle Cavalry som čakal oveľa viac, nie figy z toho nového castle.  (n)  (n)

MiKeL

zacali hasbru kafrat do transformerov? ;)

mesje

no horsie sety si uz ani neviem predstavit, ako tieto psychoticke hybridy. Raz to bude muzealny exponat - ako urobit najhorsiu seriu setov.

MiKeL

Quote from: mesje on 06. November 2013, 01:07:45
Raz to bude muzealny exponat - ako urobit najhorsiu seriu setov.

Takze rychlo kupovat, kym budu "lacne" ;)

phoenicis

Snáď nebudú také drahé ako licencované sady. Možno aspoň dobrá zásobáreň dielikov rôzneho druhu...

KLF

Recenzia na nove Movie sety. Mne sa najviac paci (a asi aj jedine) Ice Cream Van. Ten je super! ;) Jasne inspirovany hrou LEGO CITY Undercover (vid priloha). ;)

Izmael10

Danybůjek

Quote from: Izmael10 on 15. Február 2014, 22:28:47
Videl to už niekto?

Jáááá. ;D
Ale nepovím vám toho víc jak recenze.
Plně s nima souhlasím. ;)

Izmael10

Kovovousova Sea Cow
US $249.99, CA $299.99, DE 249.99€, UK £169.99, DK 2,199.00 DKK
2 741 dielov

mesje

TO SI SNAD ROBIA PRDEL!!!
za prve, ta lod je grc. Povodne som dufal v nieco na sposob lietajucej lode z verneovky Robur, sekundarne som dufal aspon v prestavitelnost na normalnu lod, ale toto je absolutne nepouzitelne... ani len plachty.
za druhe, s to cenou to nemozu mysliet vazne... KTO, pytam sa kto toto kupi. Ako darcek deckam je to strasne drahe, a pre AFOLov nepouzitelne... si myslia ze sa ludia poseru z Movie, ze daju 250 ecok za toto? Zabudnite. Po 2  mesiacoch po tom filme ani pes nestekne, nieto ze sa deckam bude kupovat 250 eurovy set na jeho motivy na Vianoce, co budu o 10 mesiacov - dovtedy si na Movie nikto nespomenie. Bez filmu je ta lod nepouzitelna, a film samotny neni ziadna pecka, aby dal niekto tolko penazi za nejaky vytvor zhuleneho dizajnera (inak sa to neda nazvat, lebo v Movie malo TLG uplne volne pole posobnosti, aby vytvorilo aj nieco zmysluplne, nie farebne psycha).
Jedine plus tohto setu mohli byt Black Boat Mast Rigging Long 28 x 4, ktore su potrebne na lode a na BL idu uz po 10 ecok, ale kedze tu su len dva kusy a cely set je drahy jak mraky, tak to velmi cenovo nepomoze...
Mimochodom, nieco mi uslo a Britania sa zaradila k vyvolenej Amerike a jej cenam? Lebo v UK to ma stat 170 libier a v EU 250 eur, to je vyrazny rozdiel (vyse 40 eur).

martinn

Pre mňa nepochopitelný nezmysel - to lego movie :-(

kamil

V stredu idem na film do kina.Potom dam vediet ci sa mi pacil, alebo nie. Ale to bude iba subjektivne hodnotenie.
Velke ocakavania nemam.