Všeobecná diskusia o výstavách

Started by MiKeL, 15. Február 2013, 13:14:14

« predchádzajúce - ďalšie »

BRICKPARK

Uskutocnili sme pre vas prieskum medzi nasimi zakaznikmi, v ktorom kraji by najradsej uvitali vystavu LEGA. ;) A tu su vysledky:

[attachimg=1]

martinn

KLF

Nieco na sposob nasich Bohdanoviec, ale neskromne si myslim, ze my to mame krajsie. ;) Len ten behajuci autobus, len ten autobus..... 8)

Bredi

Zdravím, dávam do pozornosti malú výstavu hračiek v obci Kostolná-Záriečie (pri Trenčíne). Na výstave je aj Lego  :)

STARHAWK

Quote from: Bredi on 08. Január 2017, 09:48:37
Zdravím, dávam do pozornosti malú výstavu hračiek v obci Kostolná-Záriečie (pri Trenčíne). Na výstave je aj Lego  :)

Nejake podrobnosti co tam je by neboli ? Stare ci nove veci ? Nie su tam nejaky transformery ?

Bredi

Quote from: STARHAWK on 08. Január 2017, 22:08:55
Nejake podrobnosti co tam je by neboli ? Stare ci nove veci ? Nie su tam nejaky transformery ?
Je tam veľké Lego mesto cez niekoľko stolov, zopár modelov technic, creator a model team.... celkovo väčšinou lego city a veľa iných hračiek: angličáky, bábiky, autodráhy...

Bredi

.

KLF

STARHAWK

Ktore vystavy budu zaradene do podpory na tento rok 2017? Su 3, jedna uz je urcena.
Podpora 1 - Poprad
Podpora 2 - ??
Podpora 3 - ??

KLF

1. Poprad
2. Cadca
3. jedno z: Bohdanovce (Jago), Stupava (Misoku), Dvory nad Zitavou (Jammo), alebo si to podelia spolocne.

KLF

No - bolo by na case prediskutovat akcie v Bohdanovciach, Stupave a Dvoroch nad Zitavou. Hlavne, ktore budu? V Poprade padli namietky, ze Dvory by nemuseli mat na prvykrat podporu, kedze ani Bohdanovce a Stupava nemali. Na druhej strane, ak sa spoja vystavy spolu, mame vacsi pocet ucastnikov, aj navstevnost. Je to na vas organizatoroch (Jago/Misoku/Jammo), ako sa dohodnete - my admini to budeme respektovat. Takze poprosim o aktivitu k tejto teme, vratane pripadnych datumov.

Jammo

Ja by som chcel spraviť víkendovú výstavu v termíne 15-16-17. september vo Dvoroch nad Žitavou, počas ich obecných dní. Ak je možnosť spojenia výstav a z toho plynúce výhody,tak myslím že to bude prospešné pre všetkých.

misoku

Quote from: Jammo on 13. Február 2017, 12:43:45
Ja by som chcel spraviť víkendovú výstavu v termíne 15-16-17. september vo Dvoroch nad Žitavou, počas ich obecných dní. Ak je možnosť spojenia výstav a z toho plynúce výhody,tak myslím že to bude prospešné pre všetkých.

ja by som Stupavu dal radsej na jar - po skonceni Popradu - na poslednej sesion sme hovorili, ze Cadca bude len v malom, tak by sa Stupava popritom dala urobit. (Od augusta do konca roka sa mi velmi nebude dat organizovat akciu ale veci mozem poskytnut ).  Otazka s akym odstupom mozeme robit takuto seriovu akciu , aby to bolo uznane ako jedna ,,seriova akcia" - ja som za spolupracu.
Kludne pivko v kruhu dotknutych mozeme niekedy dat a prejst podrobnosti a moznosti.

KLF

Tak ono najlepsie by bolo (aj z logistickeho hladiska), keby tie akcie nasledovali vikendy po sebe. To by bolo idealne.

papluh

Pre ľudí čo pošlú exponát na výstavu v krabici je to fajn keď ho raz dajú na výdaj a o 3-4 víkendy sa im vráti, že zarobil 3x. Ale pre ľudí čo venujú hodiny stavaniu to naozaj nieje to pravé zabiť 3-4 víkendy za sebou... Najmä čo sa týka Stupavy a Bohdanoviec, tak mesto tam robia tí istí ľudia.

Cez víkend v TT sa s Jagom preberalo, že sa Bohdanovce presunú práve na September v závislosti od voľných termínov sály, dovoleniek, rodinných priepustiek a podobne.

Taktiež by už bolo na čase začať plánovať, čo sa bude vyžadovať na Kysuce.  Stupava je v tomto v pohode, tam zďaleka presahujeme ponukou kapacitu priestoru. Pre Bohdanovce je to už dôležitejšie.