Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Tesco na Kamennom nam. v BA ma uplne nove oddelenie LEGO ! Vyzera to pekne. (y)  Som zvedavy, ci touto cestou "LEGO Shop dizajnu" pojdu aj ostatne Tesca.

Buďo

Ty kokso! :o Ten mega fig je užasný (y)

mesje

Veľký fig, herný kútik, bombasticke regale, akurát ponuka na hovno - ignoracia castle, LOTR, lone ranger, CMF figov, narvali akurát tých pár setov. O ponúkajú vo veľkom počte na kopu regálov. Vianoce sa blizia, ale oni ignorujú základné sety a veci čo mali byť ťahákmi vianoc. Hlavne že tam narvu kopu SW raketiek, ktoré nikto nekupuje ani v zlave. Ak by sme boli v škole, tak ten čo ma v tescu na starosti hracky, by si zasluzil jedine 5tku.

Danybůjek

Tak, tohle je opravdu luxus!
Zajímalo by mne, jestli se něco takového objeví i u nás v Čr.

MiKeL

predpokladam, ze min v prahe uz take nieco maju. jasne, ze kym to dojde inam potrva. a u nas zvlast

Morandi

Quote from: mesje on 26. September 2013, 22:10:18
Veľký fig, herný kútik, bombasticke regale, akurát ponuka na hovno - ignoracia castle, LOTR, lone ranger, CMF figov, narvali akurát tých pár setov. O ponúkajú vo veľkom počte na kopu regálov. Vianoce sa blizia, ale oni ignorujú základné sety a veci čo mali byť ťahákmi vianoc. Hlavne že tam narvu kopu SW raketiek, ktoré nikto nekupuje ani v zlave. Ak by sme boli v škole, tak ten čo ma v tescu na starosti hracky, by si zasluzil jedine 5tku.

Ja neviem, ale ja tam Castle vidim.

mesje

Dannyboy, kašli na panaka z lega, ktorého si aj tak domov neodnesies, a tes sa z nadštandardných lego podmienok, co doma máte - lacné eshopy, kopu hrackarstiev, všade kopu CMF figov za najlepšie ceny v regióne. Chod napr do rakúska a zaplaces...

mesje

Quote from: Morandi on 26. September 2013, 23:32:22
Ja neviem, ale ja tam Castle vidim.

Myslim že tam len tie malé sety majú, aspoň nazivo som ziadny hrad nevidel...
Nerozumiem celkovo ich logike, lebo idu vianoce a prave taketo veci su trhaky - hrady, stanice, tipol by som an vydarenejsie veci z hobitov, lone ranger, vampiri hrad atd. Hlavne že doraz davaju na SW, ktore nikto nebere, a pohnu s tým az pro vyraznejsich zlavach. Pritom mnohé veci nemajú vôbec, čo by predali aj za plnku.

liondee

Pre mna tam aj tak nic nikdy nebudu mat. Hehe. Jedine tak zakladne podlozky modru a zelenu. :D

Izmael10

Také chcem aj v Žiline.  ;D

j.dodo

bol som tam.. sice pekne spravene, ale nic zaujimave pre legomaniakov. vsetko bezne sety a za prilis vysoku cenu oproti netu.. proste nieco pre ludi, co prisli kupit uplne nieco ine a ked uz su tam kupia aj nejake  (hociake) lego.
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

mesje

Quote from: j.dodo on 30. September 2013, 09:03:13
bol som tam.. sice pekne spravene, ale nic zaujimave pre legomaniakov. vsetko bezne sety a za prilis vysoku cenu oproti netu.. proste nieco pre ludi, co prisli kupit uplne nieco ine a ked uz su tam kupia aj nejake  (hociake) lego.

Ono by ani tak nevadili katalogove ceny (lebo vsak pridu raz nejake zlavy), ako skor ta mizerna ponuka. V podstate tam neni ani polovica aktualnej produkcie, plus aj z tych serii, co ponukaju, chybaju najvacsie sety. Nepochopil som najma zaradenie 20 rovnakych setov vedla seba - s tym co ponukaju im stacil 1 vacsi regal, zvysok do skladu (kde to aj dlho ostane, kym nezlavnia). Tomu to sa presne hovori ked forma vyhrava nad obsahom.

MiKeL

No az teraz som si prezrel tie fotky zvacsene. Je to na prvy pohlad pekne, ale to je asi tak vsetko. Napr pri tej zmienke o vyrobcovi pneumatik by som skor cakal nejaku tomu venovanu vyzdobu a nie kozmonauta mieriaceho laserom na hlavu spevacky ;) Ale to asi nebude vymysel tesco zamestnancov.

No a som zvedavy, ako dlho vydrzia tie kocky na hranie. Narodny sport je proste narodny sport ;)

MiKeL

Od zajtra do nedele 20% zlava na vsetky hracky (knihy, destilaty)

j.dodo

Len pre zaujimavost.. zase su slovaci za blbcov. Ten isty retazec v cechach dava zlavu 30%
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo