Tesco

Started by GentlemanA15, 16. November 2012, 11:33:18

« predchádzajúce - ďalšie »

Artemis

Co sa tyka kamenneho namestia, to by nemalo byt v najblizsom obdobi dokonca zrovnane so zemou a postavene tam nieco nove? Toto bolo tak dva roky dozadu dost diskutovane, ale asi z toho nic nebude, lebo nic som dlho necital o tom.

Projektovala to ta teraz uz mrtva architekta Zaha Hadid (+-).

papluh

Už to vidím, AFOL/kšeftár pri každej návšteve prejde scannerom celý regál aby mu neušla skrytá zľava  >:D
http://www.etrend.sk/ekonomika/zabudnite-na-pokladnice-tesco-dava-kupujucim-do-ruky-skenery.html

STARHAWK

Quote from: papluh on 22. September 2016, 10:33:25
Už to vidím, AFOL/kšeftár pri každej návšteve prejde scannerom celý regál aby mu neušla skrytá zľava  >:D
http://www.etrend.sk/ekonomika/zabudnite-na-pokladnice-tesco-dava-kupujucim-do-ruky-skenery.html

presne taketo vyuzitie ma napadlo ked nam dosiel letak so skenerom
Len by ma zaujimalo ci sleduju polohu toho scaneru (trasu kupujuceho, kde kolko sa zastavuje a pod)

MiKeL

No snad tie skenery su nejako vystopovatelne, lebo za chvilu tam nebudu mat ani tie ;)

GRIFFIN93

Ja keby som bol bol drsne kapitalistickym obchodnym retazcom (co ujo Tesco a jeho potomkovia urcite su), tak si sparujem cislo Clubcard so skenerom (pri uhrade) a evidujem na kazdeho klienta v ktorych oddeleniach sa zastavil, ktore regaly navstevuje najcastejsie a pod.

MiKeL

Dufam, ze si tu nikto nemysli, ze to tak nie je  >:D

Artemis

No...jedine na tie skryte zlavy naozaj :)
Inak nepouzivam ani tie samoobsluzne pokladne, asi nebudem ani toto.

KLF

Tesco Malacky 50%-ky na vsetky temy okrem Dupla.

STARHAWK

Quote from: KLF on 26. September 2016, 14:20:17
Tesco Malacky 50%-ky na vsetky temy okrem Dupla.

co zo SW tam maju ? Je aj inde ? Naposledy som bol cez vikend u nas a nic.

KLF

Kadeco maju - nehccelo sa mi fotit vsetky sety. ;) Tu je aspon daco...

[attach=1] [attach=2] [attach=3] [attach=4] [attach=5] [attach=6] [attach=7]

Artemis

Pekne ceny :) Malacania, bezte :D

Keby to bolo na Kamennom, jedno Friends by som si zobral aj ja.

papluh

Kedy si bol posledne na Kamennom ?

Quote from: KLF on 26. September 2016, 15:26:47
Kadeco maju - nehccelo sa mi fotit vsetky sety. ;) Tu je aspon daco...

Majú alebo mali ?  >:D 
A čo také mali a už nemajú, lebo to má kufor v KLFovom aute ?

KLF

Mali aj Creator chaty so sobom, aj ine.... Vselico. Ja som si nekupil nic, len Mikelovi som bral 3 sety.Tie 2 Friends som bral posledne kusy, ale mali aj ine Friends.

STARHAWK

Neni mozne, motyka vystrelila. Aj v TT mali par zliav a nieco som aj mohol zobrat z toho. Navyse teraz nam zavadzaju samoobsluzne scannery a na nakup nad 20e so scanarom je zlava 3e co tiez potesi.

duroduro

Quote from: STARHAWK on 26. September 2016, 20:07:10
Neni mozne, motyka vystrelila. Aj v TT mali par zliav a nieco som aj mohol zobrat z toho. Navyse teraz nam zavadzaju samoobsluzne scannery a na nakup nad 20e so scanarom je zlava 3e co tiez potesi.
Tesco si vycvici samoobsluzne opicky a potom im tie 3e vezme .... ;D ;D ;D