Collectable Minifigures

Started by Anatyt, 13. Júl 2012, 16:38:08

« predchádzajúce - ďalšie »

Morandi

Aki

Řekněme, že je to v řádech tisíců Kč, nebo také, že mi to zaplatí všechny nákupy na BL které jsem udělal kvůli výstavě na Lipně.  8)

MiKeL

Quote from: Aki on 14. Jún 2013, 10:52:01
Řekněme, že je to v řádech tisíců Kč, nebo také, že mi to zaplatí všechny nákupy na BL které jsem udělal kvůli výstavě na Lipně.  8)

A pritom taka chujovina ;)

KLF

Seria 11 v predaji v Polsku!

Danybůjek

Páni, ten skřítek je až k smrti roztomilý.  :-*

mesje

Nuz tak tato seria je podla mna najslabsia zo vsetkych... ziadne extra veci, ziadni vojaci do potencialnej armady... fakt slabota...
ale inak rene good job, nikde este niet ani slychu po tejto serii a ty nam tu das hned obrazky :-)

MiKeL

Veru slaba, ale tak co uz, ked mam predoslych 10 serii ;)

KLF

Tak mne sa pacia. Ja tam vidim uzitocne figurky do pre mna do mesta - hlavne anglicky policajt! ;) Ale beriem aj Bavorku, Zvaraca, Saxofonistu, Babku. No a asi aj toho cierneho Blacktrona - je to BT1 ! O0

Izmael10

Mne sa to tiež páči, lenže čakal som viac. Navyše v tejto sérii nieje žiadny fig, pri ktorom by som chcel minimálne 20 kusov.

leggina

Mne sa páči Jazzman, Bavarian Girl, Babka, Medovník, vianočný elf.

Aki

Také jsem z téhle série nadšený. Hlavně z toho že na ní ušetřím. Pořídím si jen gladiátora a ostrovana (toho možná i 2x) a Bavorku - ta se bude krásně předělávat na novou forest woman.
Bobík se mi taky líbí, ale k ničemu by mi nebyl.  8)

Izmael10

Dvanásta séria bude pravdepodobne celá venovaná The LEGO Movie.  :blank:
http://brickset.com/news/article/?ID=7330

KLF

To fakt? No som zvedavy co tam daju. ;) Ale pozeram, ze su tam aj dake Great Vehicles Theme - to som zvedavy, co to bude?  :o

mesje

Ak ten film bude ako predosly - tj zlatanina beznych figov zo setov - tak ta 12. seria bude o roznych beznych city figoch a klonoch figov co sa uz niekde vyskytli. Napoveda tomu uz trajler Lego Movie, podla ktoreho sa daju uz 3 figy tipnut - teply dedko v celenke, slepica s trojfarebnym három a ten hlavny hrdina.