Buďove Stud.io výtvory

Started by Buďo, 30. Jún 2019, 21:21:57

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Chrochtavé posunovačky.

Praetor

U nás v Poprade (CA Scholz) bola kedysi dávno (1924) takáto Lokomotivka Ringhoffer a dokonca elektrická...  :oldman:
Raz sa do nej pustím...  ;)

martinn

V Slovnafte bola tiež zaujímavá mašina - Hunslet - v nevýbušnom vyhotovení, štartovala sa stlačeným vzduchom a turbínou, pomaľovaná bola v žltočiernych farbách. Tiež by to bol pekný námet na model.

Buďo

Hunslet vo farbách Slovnaftu .

martinn

phoenicis

Buďo

Občas vidno na tratiach .

MiKeL

Pozeram, ze si vianoce vyuzil naplno ;)

Buďo

Som dlho ničím neprispel ani nepostavil , tak aspoň takto virtuálne pre potechu oka  :)

martinn

Buďo

Ahojte.

Malé pásové rýpadlo , nákladiak s rukou a vlečkou .
Netradične v 8-wide , ako dekorácie k väčšiemu projektu.

Paliason

Dobre vyzerajú obidva.
Kamion je niečim inšpirovaný, či volná tvorba?

A rozmýšlal si, či by sa dala dať vlečke točnica na predné kolesá a dat prípojku cez ne? aby to proste aj zatáčalo ako vlečka. (to len tak pomimo otázka zo zvedavosti. Ako kulisa k nejakému projektu je to v pohode aj tak ako máš)

Buďo

Kamión nie je ničím inšpirovaný  . Snaha bola o retro štýl nákladného vozu , preto ten "čumák" . Rôzne prvky ktoré poznám sa zišli v modeli nákladiaku .
Nad točnicou som uvažoval avšak mi prišlo ,že ložná plocha je už teraz moc vysoko . Radšej vynechal točnicu nech sú tam blatníky ako inde.

Smetiarske auto a ťahač s domiešavacím návesom . Taký u nás nevidno. Obe taká voľnejšia tvorba v  8-wide / dekorácie  :)

Praetor

To smetiarske sa mi páči po dizajnovej stránke, isto by som ho chcel vidieť aj odzadu...  (y)

Paliason

Smeťár perfektný. Návesový mixér sa mi páči ešte viac, to je premakané.  (y)