Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Fantázia v kockách ukrytá - Nová Baňa (16.9.2020 - 25.6.2021)

Started by KLF, 01. Marec 2019, 11:33:28

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Instalacia sa uskutocni 11. - 13.9. 2020, rozoberacka by mala byt 16.1. 2021. Ale veci tam berieme uskladnit priamo z Cadce uz 29.8.

liondee

A sem pôjdem veľmi rád. Pre mňa bola Nová Baňa jedna z top výstav aj priestorov.  (y) (y) (y) :oldman:

Praetor

phoenicis

Ak sa mi podarí zabezpečiť rozumný prevoz exponátov SW UCS a Batmobily, prípadne po dohode ďalšie, rád sa zúčastním  8)

Buďo

Samozrejme , sa zúčastním  :)
Zoznam čo mám k vystaveniu.

Hrad Modrý Kameň  200 x 125
Polička s vlakmi       300 x 100
Polyfunkčná buďova  do MC
Moduláry do CITY + autíčka 6-wide
Bonsai
Tanky z C&C
Tlačný remorkér Gemer s člepom  185 x 21

Mimochodom by vystavovatelia mohli napísať čo by vystavili ,pripadne rozmery .

KLF

Kokos, to si tak schvalne nacasoval ten prispevok Budo? :D Presne po roku od posledneho prispevku od Phoenicisa, este aj skoro na hodinu presne! ;D (y)

liondee

Quote from: Buďo on 31. Máj 2020, 13:59:58
Samozrejme , sa zúčastním  :)
Zoznam čo mám k vystaveniu.

Hrad Modrý Kameň  200 x 125
Polička s vlakmi       300 x 100
Polyfunkčná buďova  do MC
Moduláry do CITY + autíčka 6-wide
Bonsai
Tanky z C&C
Tlačný remorkér Gemer s člepom  185 x 21

Mimochodom by vystavovatelia mohli napísať čo by vystavili ,pripadne rozmery .

Kokos Budo Ty aj žiješ?  ;D ;D ;D

KLF

Ale sa tu ludia predbiehaju v tom kto co vystavi... Asi prestanem aj vystavy organizovat, aj tak ma to uz pri VASEJ aktivite nebavi, ako cele LEGO.
Takze za mna - ja neviem ci sa vystavy budem moct s niecim zucastnit, aj ked by som chcel. Dufam, ze ano.

CITY - partia okolo papluha
Legoland - liondee
SW - phoenicis
hrad, vlaky, remorker, chujovinky - budo

A tym som skoncil. Dalej ide kto s cim? Mame tam po chuja priestoru, musime to zapratat. Kde su vsetci ostatni????

Inst

Ja môžem poskytnúť plno maličkostí ku čo si ty nazval chujoviny.
Moje rozmery sú asi zbytočné písať, keďže sa dajú dať pomedzi hocičo.

liondee

Ja samozrejme MODEL TEAM (+ MOCI), Creator Expert + Moci, Diráma,

muffin

Čadca teda definitívne nebude?

Ja by som vedel doniesť cca. 10 menších až stredne veľkých technic a creator MOCov(prevažne vozidlá) plus samozrejme moduly do MC(zatiaľ 4ks)

papluh

hlavne v Čadci by si museli uvedomiť, že to treba pár týždňov dopredu zorganizovať, takže ak by aj teraz chceli tak skôr ako na konci júna to nikto nespraví a to už je na pováženie či sa to oplatí

a čím skôr sa odpíska tým viac flexibility sa otvorí na inštaláciu Novej Bane

janicko

Fabuland a chujovinky ;) Spolieham ze pride dovtedy lugbulk
bye

MiKeL

So mnou sa uz zjavne nepocita. Skoda. Inac tatranska galeria, friends, sw "sochy", chujovinky