Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Buďove LDD výtvory

Started by Buďo, 15. Máj 2012, 21:22:49

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Quote from: KLF on 07. Jún 2015, 22:46:35
Pekny navrat! (y)  Tesim sa na realny model. ;)

Odkukane z dialnice  :D

Míla

Quote from: Buďo on 07. Jún 2015, 22:33:58
Čaute .
Po dlhej odmlke (hlavne kôli über-mega-MOC-om)Niečo cisternoidného.

Kde má valdo tahač ?

Buďo

Buďo

Ťahač dorazil  :D

KLF

Míla

Vracím jeden příspěvek co jsem napsal a moc dlouho se tu neohřál, ale je dost k věci.

Quote from: P4tr1cius on 12. December 2014, 23:51:17
Nechcem vyzerať ako čierna ovca, aj keď asi ňou som, ale tieto všetky LLLLdfdfdfdsdddd veci sú jedna veľká príšernosť! Nič reálne, iba nereálna somarina. Vyzerá to hrozne...

Buďo, toto nie je nič na teba. Tvoje vlaky na prvej seance tg boli paradne. Ale tieto somariny v nejakom trápnom programe urobené, toto je naozajstný fail. (Aj keď to možno používajú profíci.., to je jedno). Je to proste des! Ako za trest.

Pro někoho je to příšernost ale pro ostatní to je jedna z možností jak dopředu vědět jestli to jde reálně postavit a pak si objednat přesně kostky co potřebuje a nemusí trávit hodiny přemýšlením a přestavováním než se dostane k použitelnému výsledku, to je taky jeden z důvodů proč takové programy vznikly.

To co staví Buďo jsou sice drobnosti ale ruské kolo s průměrem 2 metry udělané v programu si asi ještě neviděl co ?  ;)

MiKeL

Budooo, konecne zase nieco paradne po tych velkych dielach. Ja som ti to hovoril, ze treba zmenit zameranie ;)

Buďo

Ja s tebou súhlasím Mikel.Moje veľké diela sú z 90% robené pre múzeá a výstavy ,ten zvyšok je na staviteľské orgie a šialenstvo  >:D
Samozrejme i pre waw efekt a niečo ako vlajková loď výstavy.
Každopádne chcem robiť rôzne projekty čo sa týka mierky i témy  (y)

Už je vo výstavbe lokomotíva triplex (samozrejme poličkový model) a verzia LDD je v vo vývoji ;)

Buďo

Zase čosi odkukané z diaľnice :D

liondee

Vlak aj kamion sú super. Ale ten vlak keď bude hotový, tak to bude šupa   (y) (y) (y)

Míla

Ty plachty náklaďáku se dají zvednout ?

Buďo

Quote from: Míla on 14. Jún 2015, 20:13:36
Ty plachty náklaďáku se dají zvednout ?

Nie,je to vyskladané z brickov a takýto detail som skrátka neriešil.
Hlavne som sa snažil o inú kabinu , masku/svetlá na nej ;)

Míla

Já tam na té přední plachtě zahlídnul takový detail za kabinou.

Buďo

Quote from: Míla on 15. Jún 2015, 06:19:00
Já tam na té přední plachtě zahlídnul takový detail za kabinou.

Ide o tento diel
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=92580
a inak som ho nevedel uchytiť ;)
A až teraz som si všimol že v bielej neexistuje ???

Existuje vo variante bez uška v bielej
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?P=61484
Ten naštastie mam z campera  :)
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=7639-1

Míla

To je zvedací varianta spací střechy na kamionech, tu znám dobře.
Campera mám dvakrát a oba jsou předělaný, jeden spíš už je na součástkách a druhej je trošku pokuchanej.