Buďove LDD výtvory

Started by Buďo, 15. Máj 2012, 21:22:49

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Čo je to ? A kde to bude ?   8)

KLF

Nooo... toto asi malokto uhadne. ;) Ale nemalo by to byt DBG ?

Buďo

Quote from: KLF on 04. August 2015, 22:51:40
Nooo... toto asi malokto uhadne. ;) Ale nemalo by to byt DBG ?

Podklad bude v DBG to je už dané ,tak nech to je  kontrastné.

misoku

Nebude to ten zvon co je pred urbanovou vezou v kosiciach?

Buďo

Quote from: misoku on 04. August 2015, 23:20:10
Nebude to ten zvon co je pred urbanovou vezou v kosiciach?

Bude ,je a bude  :)

Buďo

Pokúsil som sa prerobiť ťahač ,ale príde mi ,že by mal mať dve zadné nápravy. . .Vyzerá divne.

Buďo

Ešte jedna prerábka .Ten v pravo je najnovšia verzia (kabína vyššia o plate a posunutá o jeden brick dozadu)

matt251

Urcite by som dal dve zadne napravy.
Osobe sa mi praci stredna verzia, len by som predlzil nos. Takto vyzera ze uz celne niekde narazil

kamil

Presne ako pise Matus, stredna verzia s dvoma zadnymi napravami a predlzenym nosom.
Ta tretia verzia je lepsia od prvej, ale nema na druhu verziu po vyssie spomenutych upravach.

KLF

Tak mne sa najvioac pozdava ten posledny. Len CAD skresluje - v reale to moze byt ine. Ten stredny je hrozny.

martinn

mne sa zdá že tá cisterna by mala byť trochu dlhšia, pôsobí neproporčne, ale ľahko sa kritizuje a ťažko tvorí :-)

Buďo

Quote from: martinn on 18. August 2015, 06:57:24
mne sa zdá že tá cisterna by mala byť trochu dlhšia, pôsobí neproporčne, ale ľahko sa kritizuje a ťažko tvorí :-)

Som sa pokušal o toto približne a ten ťahač i keď budem prerábať . . .snaha bola i o tom nerobiť kabínu ak ako mam vo zvyku ,aby to nebolo na jedno kopyto.

Buďo

Ahojte,toto je pokus o inší blatník.Už len poskladať či to i bude držať dostatočne pevne.

Buďo

Toto je asi taká stotina toho čo je v pláne. . .

KLF

Trochu nepravidelnesiu strukturu rob. Obcas nejaky stud nech trci - na ten das rastlinu. Alebo striedaj farebne oblasti - niekde viac sedej, niekde viac zelenej, niekde viac hnedej.... Dany to tak trochu skusal na hrade.