IDEAS LEGO Moments in Space - vytvor dar k nákupu

Started by papluh, 16. Január 2018, 11:39:30

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

Je tu nová súťaž na LEGO Ideas - LEGO Moments in Space
https://ideas.lego.com/challenges/1b817aba-3990-4e6d-a17f-7a59a948d02f/brief

Úlohou je vytvoriť model s vesmírnou tematikou ktorý by môhol byť dodávaný ako darček k nákupom

Pravidlá:
- termín je do 9. februára
- plocha 16x16, okolo 300 dielokov a potreba zmestiť sa do malej krabičky ( je tam príklad od polybagov po napr vianočné sety 24-in-1 )
- má to používať bežné diely z LEGO City, LEGO Collectable Minifigures a LEGO Creator nemôže špeciálne zo SW, Ninjago, filmových tém...
- nemôže byť založený na niečom s licenciou (SW, NASA) a musí to byť originálne dielo, ešte nepublikované a nápad autora
- vhodnosť modelu a jeho dielov bude posudzovaná dizajnérmi, výhra neznamená automatickú produkciu
- môže byť v LDD aj inom digitálnom SW
- podrovnejšie pravidlá na tej stránke

Hlavná výhra je 250USD kredit na LEGO Store (ktovie ako prípadne doručia sem :D ) a sada promo setov. Ďalších 10 cien je 125 USD kredit a 3 promo sety.

Tak všetci čo tu plačú za Classic Space môžu teraz priložiť ruku k dielu a vymyslieť nejaký setík čo bude oslavovať danú tému. Akurát pozor na limity ako je používanie aktuálnych a bežných dielov či nekopírovanie existujúcich modelov  >:D

KLF

Ano - a je to vysledok tejto ankety, kde vyhrala vesmirna tematika.

martinn

Škoda že neviem tak dobre anglicky aby som sa do toho mohol zapojiť.

papluh

Myslím že všetky podstatné podmienky boli preložené ale ak máš nejaké otázky tak viem doplniť.
Ak je problém len v administratívnej časti tak v rámci LUGu by nemal byť problém požiadať a dostať pomoc pri reprezentovaní (peknými dielami)  ;)

KLF

No podla mna dost slabe diela. Aspon teda mne sa tam nic nejak vyrazne nepacilo.

TOME

no ani mna tam nic tak neohurilo, mozno par s classic space tematikou by sa dalo vybrat. Ja som sa velmi chcel zapojit, ale nestihol som to dokoncit zial  :-\

nikto sa teda nezapojil?

KLF

Teda, ze takato chujovina to vyhra to som fakt necakal!!! :vomitsmall: (n)

TOME

papluh

No sadne to presne ako by to LEGO žiadalo a robilo ... oh wait, toto je darček od LEGO pre účastníkov konferencie LEGO manažerov z 2016

(skôr nechápem niektoré z tých ďalších miest, to nemali šancu byť sadnúť do rámca bežných darčekov veľkosťou, použitím,...)

[attachimg=1][attachimg=2]

Praetor

;D To ani tu súťaž nemuseli vyhlásiť, ked toto je vyherny model....

KLF

Papluh, toto je proste NEOSPRAVEDLNITELNE! Tak chcu set na temu MOMENTS IN SPACE, ludia jak sibnuti stavaju vesmirne veci a oni si vyberu hupacku z obchodneho domu?! Co to ma spolocne s temou MOMENTS IN SPACE?! CHORE!
:vomit:

killco

papluh

Ja len vravím že ten výsledok je taký akoby is to LEGO prialo ;)
Natoľko, že ho už aj spravili, síce len ako exkluzív na konferenciu, ale spravili.
Takže by som sa na LANe spýtal, že či je ok že to vyhral redesign LEGO setu.
No a po druhé, že to nesedí s tým pre čo tú tému väčšina AFOLov navrhla.
Načo vlastne bola súťaž keď vyhral "ich" set a v okrajovej časti témy ktorú oni chceli...

KLF

Uz som sa spytal - dokonca som nebol prvy. Som zvedavy, ako sa v pondelok vyjadria. Ale tipujem ze budu zas prskat, co si to dovolujeme.