Vodný mlyn

Started by Juri, 18. Marec 2017, 13:34:51

« predchádzajúce - ďalšie »

Juri

Dúfam, že v dohľadnej dobe bude dokončený môj ďalší MOC "Vodný mlyn",zatiaľ rozpracovaný. Samotný mlyn je už takmer hotový, okolie chcem rozšíriť ešte o jeden rad baseplates 32x32 pred samotnú stavbu, kde pribudne potok, most...
Treba ešte doladiť veľa detailov aj na tom, čo už je postavené, zásadná prestavba by sa už nemala konať. Po dokončení budú aj lepšie fotky.

martinn

Takéto diela sa mi páčia.

KLF

Bude to paradne! (y)  Vidim, ze pomohol aj fantasticky TRU set. ;)

misoku

Tento štýl stavieb sa mne páci keď to nieje take uhladene vyzerá to realnejsie.  Vyzerá to super detaily kolesa, stavidlo.... (y) (y) (y)

Juri

Vďaka za reakcie, som rád že sa Vám to zatiaľ páči  ;)

Juri

Ešte doplním mužské osadenstvo a malo by to byť hotové.

matt251

velmi pekne, su tam pouzite skvele napady. pouzit packu ako kvet by ma v zivote nenapadlo  ;)

PS: tie trans clear plate su mi povedome  >:D

KLF

Je to nadherne Juri! ;)  Paradne a zaujimave detaily! (y)

liondee

Parádne to je. Taketo MOCi by tu mali len pribúdať.   (y) (y)

Juri

Quote from: matt251 on 11. Apríl 2017, 21:33:02
velmi pekne, su tam pouzite skvele napady. pouzit packu ako kvet by ma v zivote nenapadlo  ;)

PS: tie trans clear plate su mi povedome  >:D

Niektoré určite, celkovo ich bolo skoro 200ks (TC plate)

Paliason

Vynikajúce!!! Taká pohoda ide z toho celého na mňa ^-^ ...už len sa tam do toho "sveta" teleportovať, lahnúť si do trávy a oddychovať.
"Len či by ma tá dievčina tou mrkvou nezapichla, že tam chrápem"  ;D

Jammo

super, velmi pekne  (y)

TOME

velmi pekne dielo! Paci sa mi spracovanie toho rastlinstva, slnecnica je super  ;) a ma to uplne lúčnu prirodnu atmosferu, idylka. Ale Paliason po teleportovani tam by to oddychova idylka veru nebola  :D ked vidim to damske osadenstvo mlyna, okrem mrkvi zabodnutej v chrbte by si kmital s tym furikom  ;D

phoenicis

Juri

Vďaka za reakcie, som rád, že sa dá na to pozerať   :)

Ženské osadenstvo je veľmi tolerantné, nebojte  ;) chlapi odskočili na pivo a úplná pohoda....