Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Arctic diorama

Started by GentlemanA15, 12. Marec 2017, 13:57:27

« predchádzajúce - ďalšie »

GentlemanA15

Quote from: hrubko on 13. Marec 2017, 10:23:38
Suhlasim, ze nejaka prasklina v ramci ladovca by tu plochu ozivila. Este sa to len stavia, tak uvidime ;). Zatail sa mi to paci.
Este si troska rypnem - tucniaky a polarny medved spolu?

Čakal som, kto sa ozve  :D. Otázka ale je, ktoré z tých pekných zvierat tam nedať. Mne sa páčia obe, aj keď to nie je geograficky korektné. Nad týmto je ešte času a času špekulovať  :).

kamil

Medveda priviezli tou velkou lodou aby preriedil premnozenych tucniakov  :D

Paliason

Celá tá arktická séria sa mi velmi páči a konečne to niekoho napadlo, spraviť k tomu výrez krajiny!. A zatial to vyzerá velmi kvalitne!  (y)

K tej otázke, ako dalej s terénom: ja by som tú základňu celú nechal na rovine... nejaký kopec sa mi tam akosi nehodí, keď je to na samom okraji hned pri mori. Ale je to v tvojich rukách, sprav podla seba.  :D

SkiFi

vyzera to bombovo, tusim ta caka este Vela Vela ... Vela prace :) dobra velkost aj celkovo este v ramci prenosnosti .. som zvedavy na final ale zu citim , ze to bude top :)
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

Anupew

Spodná časť ľadovca by mala byť skosená dovnútra, pretože ju obmýva voda. Viď príklad
http://www.milujemcestovanie.sk/wp-content/uploads/2014/04/antarktida-ladove-zatoky.jpg
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

GentlemanA15

Quote from: Anupew on 22. Marec 2017, 02:27:12
Spodná časť ľadovca by mala byť skosená dovnútra, pretože ju obmýva voda. Viď príklad
http://www.milujemcestovanie.sk/wp-content/uploads/2014/04/antarktida-ladove-zatoky.jpg

Hmm...zaujímavá poznámka veru. No nad týmto sa budem musieť seriózne zamyslieť. Prerábať to bude fuška.

martinn

A zaujímavé by bolo to urobiť celé vyššie dať morskú hladinu z Trans light blue a urobiť podmorskú časť - vrak lode, ryby, potápačov - Jack Cousteau a pod...

GentlemanA15

Pridávam pár fotiek, ako pokračuje stavba.

martinn

Trochu mi tam nepasuje ten vrtuľník.

GentlemanA15

Ten vrtuľník by mal byť opačne, čumákom smerom ku chatke. Poprosím vás o kritiku, čo upraviť, čo pridať. V strede bude arctic base, na ktorej ešte pracujeme. V ľavom dolnom rohu pribude menší žeriav ktorý bude služiť na vykladanie zásob z člna.

matt251

Quote from: GentlemanA15 on 26. Marec 2017, 10:47:02
Poprosím vás o kritiku, čo upraviť, čo pridať.

odstran cele "city" prostredie a nahrad ho SW  :))

martinn

Quote from: GentlemanA15 on 26. Marec 2017, 10:47:02
Ten vrtuľník by mal byť opačne, čumákom smerom ku chatke. Poprosím vás o kritiku, čo upraviť, čo pridať. V strede bude arctic base, na ktorej ešte pracujeme. V ľavom dolnom rohu pribude menší žeriav ktorý bude služiť na vykladanie zásob z člna.
Ja osobne by som ho tam nedával, je veľmi veľký vzhľadom na tú plochu. Ostatné vyzerá dobre.

liondee

Tiež mi tam ten vrtuľník nepasuje dáko. Možno dáky menší osobný by sa tam hodil. Sprav MOC a hotovo ;) Inak je to paráda. Aj ked pár vecí by som možno zmenil. Ale je to Tvoje tak MAKAJ!!!!  (y) (y) (y) (y) >:D >:D >:D

martinn

Presne ako píše Dominik, ak vrtuľník tak taký malý urob si MOC v tomto štýle a úplne to stačí.

KLF

Helikoptera je fakt out of scale - mozno by som ju zavesil do vzduchu nad to. Mne sa zda, ze to tam zacina byt preplacane - skus dat stavby dalej od seba a asi bych tam uz dalsiu stavbu netrepal. Tym vyplnis volny priestor, ale nebude to namackane na sebe.