Farebný Svet V Kocke - Čadca (24.4. - 20.10. 2017)

Started by KLF, 01. Január 2017, 13:48:42

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Pribudli na výstavu nové a pekné mocy . Arktická dioráma ,Vodný mlyn , Kaplnka Vychylovka ,Kaštieľ Radoľa a Lokomotíva 131-dvoijičky .
Chalani a dievča čo spravili CITY sa podarilo veľmi pekne zapracovať Bojnický zámok do mesta  (y) Takisto i Clssic space bol pekne podčiarknutý terénom ,vyzeral omnoho lepšie ako len na obruse či látke  :)
MOCY pribúdajú a naozaj sa postupne približujeme kvalitou výstav ,LUGom čo majú omnoho viac členov a väčšiu prax vo vystavovaní . Nehovoriac o množstve stavitelov 8)

Všetkým ďakujem čo pomohli i ostatným keď mali svoje exponáty nainštalované !

matt251

Quote from: Administrator on 23. Apríl 2017, 19:36:31
Perfektne straveny vikend! :) Dakujeme vsetkym za ucast! (y)

Dakujem za moznost zucastnit sa :-) Skvely vikend  ;) 8)

GentlemanA15

hrubko

Vyzera to naoazaj fajnovo.
Vidim, ze tie Paliasonove trucky sa do plexikvadrov vosli. Prekvapil ma ten mercedes buducnosti postaveny navrchu - ten tam takto ostane?

Praetor

Quote from: hrubko on 23. Apríl 2017, 23:21:13
Vyzera to naoazaj fajnovo.
Vidim, ze tie Paliasonove trucky sa do plexikvadrov vosli. Prekvapil ma ten mercedes buducnosti postaveny navrchu - ten tam takto ostane?
Všade sa vraví, že v budúcnosti budú autá lietať... ;)

Paliason

Hrubko: Akurát ten Road Train sa nevošiel celý, jeden náves musel ísť preč...s troma to presahovalo dva spojené plexikvádre asi o 20 cm. A zaimprovizovali sme spoločne s Jz77 a spojili jeho modely s mojim. Páči sa mi to!

[attach=1]

[attach=2]

A ten Mercedes tam hore ostane...jak ho nikto neudrbe  :)) - čo pochybujem...také velké hebedo, to sa nedá strčiť len tak do vačku.

kamil

Pekne ste to dokoncili  (y)

Mam iba 1 pripomienku k space - vela exponatov na malej ploche, je to tam preplacane.
Z classic space by som odobral niekolko najmensich vozitok a raketiek, a M-tron by potreboval vacsiu vystavovaciu plochu - takto je cely na jednej kope.

TOME

velmi pekna instalacia! dobra praca  8)  ;) tesim sa na to nazivo

Jammo

Buďo

Quote from: Buďo on 23. Apríl 2017, 22:45:16
Pribudli na výstavu nové a pekné mocy . Arktická dioráma ,Vodný mlyn , Kaplnka Vychylovka ,Kaštieľ Radoľa a Lokomotíva 131-dvoijičky .
Chalani a dievča čo spravili CITY sa podarilo veľmi pekne zapracovať Bojnický zámok do mesta  (y) Takisto i Clssic space bol pekne podčiarknutý terénom ,vyzeral omnoho lepšie ako len na obruse či látke  :)
MOCY pribúdajú a naozaj sa postupne približujeme kvalitou výstav ,LUGom čo majú omnoho viac členov a väčšiu prax vo vystavovaní . Nehovoriac o množstve stavitelov 8)

Všetkým ďakujem čo pomohli i ostatným keď mali svoje exponáty nainštalované !

A samozrejme v rámci mocov pribudol Modulárny park a Stanica záchrannej služby . Všimol som si ho v meste až na fotkách ,safra  :)
Treba si vážiť každý nový moc na výstave ;)

KLF

Chcem touto cestou podakovat Matejovi a jeho mame, ktory nam zabezpecili obcerstvenie. (y)

martinn

Niekoľko postrehov k expozíci čo som videl na fotkách:
- Buďov hrad je fakt mega dielo, treba vidieť naživo, tie hnedé podložky sú lepšie, krajšie to celé vynikne
- arctic dioráma je zase niečo nové, čo tu chýbalo, myslím že diorámy zaujmú viac ako samostatné exponáty položené na plachte, len tak ďalej, ak by sa dalo ešte v budúcnosti vrtuľník zavesiť na silon nad diorámu
- mesto je veľmi pekne navrhnuté ten zábavný park vyzerá fajn nadväzuje na park a ulicu, super zakomponovaný hrad nad mestom, ale mám jednu výhradu - krotitelia duchov - to mi tam vôbec nepasuje :-)
- spece expozícia - dobudúcna ešte dorobíme ďalšie podložky, len treba zvážiť, či ich chceme až tak tvarovať, lebo vidím, že tam je dosť diel na baseplateoch a v prípade zvlneného terénu by to bol problém, ideálne by bolo na transport také krabice ako má Buďo na hrad.
- pirátske lode a ostrov nemajú tiež chyby, zaslúžili by si peknú podložku - nemusí byť z lega otázne je aké sú možnosti transportu a skladovania, ale vyrobiť by ju bolo možné
-staré sety vo vitrínke - na foto nevidím nejaký popis - roky výroby a pod - boli tam?
Inak skvelá práca všetkých!  (y)

Diankosaurus

Som rada, že sme sa zúčastnili, už teraz sa teším na ďalšiu výstavu  (y)

liondee

Pozdravujem z Čadce. Dnes tu hrám na akcii a zajtra pôjdem na kontrolu do múzea. ;)