Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

SNR

Started by MiKeL, 31. December 2016, 23:46:37

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Tolko zufalcov tu este? Vratane mna ;)

Tak zelam vsetko dobre v novom roku. Nech sa dari a vyjde vam vsetko na co siahnete.

Howgh!

hrubko

doma je najlepšie
ŠNR

Praetor

Domove sladký domove...  ;)

GentlemanA15

liondee

Dobrú. Aj tak to neoslavujem.

MiKeL

Quote from: KLF on 31. December 2016, 23:49:09
Preco zufalcov? Aktualne mi je doma lepsie, ako byt niekde inde. ;)

No ja by som bol najradsej niekde, kde je totalne ticho. Zase dosla parta debilov na kruhac davat nam to rovno do obyvacky. Keby som mal brokovnicu tak ich preriedim. Ale inac happy new year vsetkym internacionalamistom.

drdano

Pridavam sa z prace - PF 2017
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

misoku

Vsetko dobre v novom roku vsetkym

Anupew

Šťastný Nový rok 2017. Veľa zdravia, šťastia, lásky, pohody do života a hlavne veeeeľa Lega. (y)

Inak ja som bol na mestskom podujatí, ale nič moc. Bolo nás tam asi 80. DJ, kapustnica a varené vínko (škoda že nepijem) ;D
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

bedo

Stastny novy rok prajem  8)

papluh

martinn

Podobne šťastný nový rok, po nočnej pokračujem dennou. Ale pohoda bola, menej výjazdov ako v bežné dni a ani jeden opilec :-)

liondee

SNR? to je jak Slovenská Národná Rada :D  >:D >:D >:D

killco

Veľa zdravia a štastia v novom roku prajem všetkým členom Tatralugu.

phoenicis

Quote from: liondee on 01. Január 2017, 09:50:32
SNR? to je jak Slovenská Národná Rada :D  >:D >:D >:D

Presne to mi napadlo, keď som videl tému :D a že ešte prvý riadok úvodného príspevku so zúfalcami ma z toho omylu nevyviedol :D
Všetko dobré v Novom roku 2017 prajem všetkým. Hlavne veľa zdravia, šťastia, pevných nervov s výstavami (obzvlášť admini), veľa pohody, nech sa rozrastajú vaše zbierky setov i stavebných zásob a hlavne:

May the brick be with you. Always....