LDD by TOME

Started by TOME, 14. Júl 2016, 18:49:04

« predchádzajúce - ďalšie »

TOME

dalsi moj vytvor LDD, autobus z Beatles filmu Magical Mystery Tour, zaroven sa aj musim pochvalit ze uspel v Rebrick sutazi ako runner up prize  :) 
https://www.lego.com/en-us/rebrick/contest-page/contests/beatles

papluh

Super, teraz už len postaviť a aj s diplomom šup na výstavy...

KLF

Gratulujem! Tie napisy si ako riesil? Fotosop? A v com to renderujes? Blender?

TOME

dakujem  ;) rendrujem v Bluerender, odtial je surovy render nic moc tak si to vzdy este otvorim vo fotosope, upravim a samozrejeme aj tie polepy som tam vyriesil.

Paliason

Gratulujem ti!

Dobre že si staval ten bus, si sa odlíšil od zvyšku suťažiacich. Fajn si ho navrhol. To ste robili len dvaja...ten druhý bol dosť trapný.

TOME

dakujem ti  ;) no neni to ziaden masterpiece ten bus, ale tym ze drviva vacsina tam robila beatlesakov na prechode, tak asi im to udrelo do oka. Urcite som sa nezapajal s tym ze jo idem to s busom vyhrat  :D len som si sutaz prisposobil k tomu co ma bavi stavat, necakal som to ;)

Quote from: Paliason on 24. Január 2017, 16:38:20
Gratulujem ti!

Dobre že si staval ten bus, si sa odlíšil od zvyšku suťažiacich. Fajn si ho navrhol. To ste robili len dvaja...ten druhý bol dosť trapný.

TOME

a dalsie krabicoidne suv do serie  ;) G-ečko

Praetor

To Gečko sa mi moc nezdá... Charakteristické sú preň hranaté blatníky, takže mi to moc neladí...  ???
Ani tá strecha mi moc nesedí, zadné stĺpiky majú byť šikmé a aj ďalšie detaily... Na toto auto som dosť citlivý...  ;)

TOME

dik za postrehy  ;) skusim popracovat, mozno sa to pohne k lepsiemu. To zadne zosikmenie je v reale dost minimalne tak to bude v tejto mierke mozno problem, no ved uvidim.

Praetor

A možno by stálo za to dať tomu porádne kolesá a spraviť 4x4na2 a nemusíš ani riešiť zadnú rezervu...  ;)
Pre mňa je to top verzia a keď vyrastiem tak.... (škoda že stojí 250 000,-EUR) tak nič...  ;D

TOME

doladim to, a mozem aj toto monstrum za 2,5 kila skusit, popripade aj trojnapravovy derivat Gecka. Ale pri tej offroad uprave uz asi musia byt tie rozsirene hranate blatniky, vsak ze  ;D

KLF

Na portalovu napravu u toho "Big Foot" G-cka mozes pouzit tieto pruziace diely. >:D

TOME

vav, to je zaujimavy diel  (y) kks ani ho nepoznam  ???

TOME

Najnovsie som nahodil 8wide Magnum, na ktory som sa chystal uz dlhsie, tato mierka ma taha. Celkom to islo rychlo v ramci dvoch oddychovych vecerov, dufam ze si najdem cas to zhmotnit niekedy, aj s ostatnymi 6wide autami, ale magnuma si dam ako prioritu, tesim sa z neho, takisto na vase postrehy  ;)

KLF

Do 8-wide mi nefusuj! >:D To je moja parketa. A Magnum odjakziva!