Farebný svet v kocke - Trenčiansky hrad (17.10.2016 - 29.1.2017)

Started by KLF, 25. Október 2015, 13:50:11

« predchádzajúce - ďalšie »

phoenicis

Kuba

Quote from: Jan Jansen on 24. November 2016, 23:00:07
Clanok je celkom fajn.Len ta cena za ten hrad sa mi zda trosku prestrelena.

:D no naštěstí je podstřelená, Snad ještě vím co jsem si za 8 let koupil a co jsem tam cca použil.  ;) je v tom taky použito i několik setů starých hradů.

Praetor

Praetor

Ale inak mne sa veľmi páči toto video na YouTube od KinderLegoFan...  (y)

bedo

Legoman Adam

Dnes  som bol na tej výstave v Trenčíne. Bola celkom fajn ale chýbali mi tam seti ako napr:8275 8043 8297. A hlavne mi tam chýbalo Lego Creator. :-\

Buďo

Quote from: Legoman Adam on 26. November 2016, 19:02:36
Dnes  som bol na tej výstave v Trenčíne. Bola celkom fajn ale chýbali mi tam seti ako napr:8275 8043 8297. A hlavne mi tam chýbalo Lego Creator. :-\

Snažíme sa na výstavách predviesť hlavne vlastnú tvorbu ,po našom MOC. Zvyšok priestoru zapĺňame exclusiv setmi , UCS ktoré bežne nevidno v obchodoch alebo tým čo je pre mnohých nostagickými spomienkami na dectvo. Naštastie vlastných výtvorov časom pribúda  (y) Z creatorov tam sú napr. Tower bridge , Modulárne domy , Ferris whell , i domčeky creator  ;) Čiže creatory tam boli len pre mesto neboli vidno jednotlive sety  8)

drdano

Quote from: Legoman Adam on 26. November 2016, 19:02:36

Sety 8275, 8043, 8297 su uz sety starsieho data - konkretne 2007 az 2010. Na vystave sa snazime v ramci serie Technic prezentovat tie najzaujimavejsie modely za posledne 2-3 roky (vacsinou ich dodavam ja), ale uz sme vystavovali aj prierez dlhsim obdobim - BB pred 2 rokmi som mal asi 30 velkych Technic modelov....
MUDr. Dano K. (My collection @ BrickSet.com: http://brickset.com/sets/ownedby-mucdanny)

Buďo

Quote from: Praetor on 26. November 2016, 13:41:47
Ale inak mne sa veľmi páči toto video na YouTube od KinderLegoFan...  (y)

Video je pekne spracovane , len mi tam chýba jedna drobnosť  :)

http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=1367.60

KLF

Keby bola dokoncena vcas ako mala, tak by tam nechybala! >:D

Buďo

Quote from: KLF on 27. November 2016, 10:35:43
Keby bola dokoncena vcas ako mala, tak by tam nechybala! >:D

Aha , ja som na to i pozabudol  ;D  (reku ,že to video vzniklo teraz nedávno ;) čo není jeho prípad )

papluh

Keďže na videu je ešte stále vidieť upadnutý kanón na Juggernaoutovi ktorý opravil STARHAWK 13.11. tak predpokladám, že to bolo nafotený predtým dátumom ;)

bedo

Quote from: papluh on 27. November 2016, 10:48:05
Keďže na videu je ešte stále vidieť upadnutý kanón na Juggernaoutovi ktorý opravil STARHAWK 13.11. tak predpokladám, že to bolo nafotený predtým dátumom ;)

No to ma trocha mrzí na tom videu ze moja cast neni zrovna v ukazkovom stave  :'( :-\

phoenicis

Quote from: Buďo on 27. November 2016, 10:34:30
Video je pekne spracovane , len mi tam chýba jedna drobnosť  :)

http://www.tatralug.sk/forum/index.php?topic=1367.60

Kokos, tak pri tejto fotke som použil hneď 3 nadávky obdivu ;) (y)

papluh

Quote from: bedo on 27. November 2016, 11:17:22
No to ma trocha mrzí na tom videu ze moja cast neni zrovna v ukazkovom stave  :'( :-\
vidíš, vidíš, na v boji odstreliteľné asti treba používať šedé vnútro a nie originálny štýl oranžovo žltých interiérových konštrukcí v USC >:D ale aspoň to zapadá do TLG produkcie  >:D