HAVw A6 Juggernaut

Started by bedo, 19. September 2015, 21:58:21

« predchádzajúce - ďalšie »

phoenicis

Kokooos, tak toto je teda úplne mega MOC!!!! Ako StarWars-ák neskutočne obdivujem celý ten kolos, všetky detaily a svetlá. Nádhera!!!  (y) (y) (y)

P4tr1cius

Klobúk dole, že si (ste) sa podujali k niečomu v takom veľkom merítku. Druhý krát, klobúk dole, že je to STAR WARS (moje obľúbené). Tretíkrát klobúk dole, že ste tam zabudovali elektro. Takže vo všeobecnosti, určite máte moj rešpekt. Moj osobný názor, osobitne na toto dielo je ale, že sa mi to nepáči. To je ale iba moj názor.

STARHAWK

No ty kokso, tak toto sa uz hrdo smie nazyvat JUGGERNAUT. Paradny interies aj s bactami. Osvetlenie vnoci cool - reflektory jak origos. Ani som nevedel ze to malo take platove kolesa ako si mu spravil az kym som si nepozeral obrazky a fakt to ma presne tak ako si to spravil a nie ziadne plne kolesa/duse.

Jedine co by sa dalo zlepsit a co mi trosku vadi je vela studov. Ak by sa to dalo otilovat mohlo by to vyzniet lepsie si myslim.

kamil

Monstrum pekne ste sa s tym vyhrali  (y)

bedo

Quote from: P4tr1cius on 20. September 2015, 16:10:26
Klobúk dole, že si (ste) sa podujali k niečomu v takom veľkom merítku. Druhý krát, klobúk dole, že je to STAR WARS (moje obľúbené). Tretíkrát klobúk dole, že ste tam zabudovali elektro. Takže vo všeobecnosti, určite máte moj rešpekt. Moj osobný názor, osobitne na toto dielo je ale, že sa mi to nepáči. To je ale iba moj názor.
No teda dakujem ... asi , len mi je luto ze sa ti to nepozdava

Quote from: STARHAWK on 20. September 2015, 22:06:05
No ty kokso, tak toto sa uz hrdo smie nazyvat JUGGERNAUT. Paradny interies aj s bactami. Osvetlenie vnoci cool - reflektory jak origos. Ani som nevedel ze to malo take platove kolesa ako si mu spravil az kym som si nepozeral obrazky a fakt to ma presne tak ako si to spravil a nie ziadne plne kolesa/duse.

Jedine co by sa dalo zlepsit a co mi trosku vadi je vela studov. Ak by sa to dalo otilovat mohlo by to vyzniet lepsie si myslim.

No vela studov je sice pravda - a oplatovat to tilami som mal aj ja v hlave ale momentalne od toho upustak jednak koli vahe ktora je uz ajtak hranicna na kolesa a pod. a aj koli mensej financnej krize nakolko som ten stroj cely financoval z vlastneho

MiKeL

No pekne (y) A to aj vladzes zdvihnut pri takej vahe?

sami2001

Nádhera :) Máš môj rešpekt  (y)

bedo

Quote from: MiKeL on 21. September 2015, 11:58:56
No pekne (y) A to aj vladzes zdvihnut pri takej vahe?

HEHEHE nie, prakticky to nejde ani podvihnút, preto musim urobit specialnu podlozku / krabicu na prepravu  :P :D

KLF

bedo

Quote from: KLF on 22. September 2015, 09:56:35
A nepohryzne ma to?
No vieš čo náš pes sa toho dost bojí  O0 :D ( v podstate to má aj 'ústa' - je tam totiž jeden detail na spodku kokpitu - taká sklápacia podlaha z ktorej sa vysunú tie predné dvojité blastre , snazil som sa to aj nafitit )

KLF

Tak na vystavy len s kosikom!

bedo

Treba poradne sklo zohnat  :D

Danybůjek

bedo

Quote from: danyboy2127 on 22. September 2015, 12:40:00
No a kdo to bude krmit?  :D

Treba nejakych droidov mu tam hodit  O0

Quote from: Buďo on 20. September 2015, 13:36:27
Gratulujem k  dokončeniu ! Hovoril si mi to tomto diele (výstava DM),ale takéto rozmery som nečakal  :o ! Som prekvapený ,že to vôbec drží pohromade bo nevidím nejaké extra výstuhy.Každopádne  (y)

Sorry Buďo že odpovedam tan neskoro  ;) ano, treba sa naucit zaklady alchymie a ciernej mágie aby si dal veci takto dokopy  :D , popripade skus pouzit The Force  O0

bedo

Našiel som tu este taku peknu foto aj s popisom ak by ste chceli

https://farfarawayz.files.wordpress.com/2011/04/ep3-010.jpg