Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Exkurzia do továrne LEGO v Nyíregyházi (2015)

Started by KLF, 24. August 2015, 09:18:33

« predchádzajúce - ďalšie »

paradisamaniak

phoenicis

KLF

Dobrý deň,
dali nám vedieť termín exkurzie v Lego továrni Nyiregyhaza, je to štvrtok
17.12. o 9:00 hod., môžete sa prihlásiť v počte 25 osôb.
Budeme potrebovať menný zoznam účastníkov. Zistite záujem a dajte mi vedieť
do konca týždňa. Ďakujem!

Tak a teraz uz len vybrat ludi. Aky kluc navrhujete? ;)
Idealne by bolo, keby aspon 1 clovek vedel plynule madarsky.

matt251

Rad by som siel, ale som si vybavil brigadu a este nemam dochadzku na tento mesiac a podla predbeznych slov mam pracovat "v druhej polovici tyzdna"  :-\ takze to nevidim ruzovo pre mna

papluh

Služobka 16teho a návrat neskoro 17teho  :( Takže pre mňa nič.

Uvidíš či vôbec bude dosť ĺudí na naplnenie limitu...

MiKeL

Ved toto. Ten datum je priam genialny :'( No budem musiet zrusit vianoce v robote.

Paliason

Ja sa nezúčastním, blbý termín, a hlavne mám vyčerpanú dovolenku...

KLF

Ako nechapem, aky termin ste chceli? Cez vikend? Ste videli niekde exkurziu cez vikend? Ked sme tu robili prieskum, kto by mal zaujem - vedeli ste ze to bude v tomto obdobi a vyjadrili ste sa, ze JASNEEEEE. V susednych LUGoch sa ludia predbiehaju kto pojde, beru si cele rodiny dovolenky... Aj toto je dalsi obraz Slovakov - nezaujem, apatia. Ukazuje sa to v aktivite, aj v tomto. V tomto by sme si zo susednych LUGov fakt mali brat priklad!

P4tr1cius

Ja by som sa rád zúčastnil, spolu s manželkou. Predbežne mám aj človeka (nefanda do LEGA), ktorý vie po Maďarsky a išiel by nám prekladať. Čiže v aute budem mať ešte jedno miesto voľné. Idem z Popradu cez PO a KE samozrejme. Môžem zobrať niekoho odtiaľ po ceste (Phoenicis?).

paradisamaniak

Ahojte, no my s ovechkinom sme velmi chceli ist, ale bohuzial nedaju mu prave v tento den dovolenku, kedze ma meeting.
Strasne nas to mrzi a hneva, kedze sme sa tesili, ale bohuzial... je to ako naschval...:(

STARHAWK

Fakt blby termin. 17.12. 00:01 som v kine. Ide sa nejakym mikrobusom alebo nieco ze by som nemusel soferovat ? Budem urcite nevyspaty a stavat rano a potom soferovat niekolko hodin by som nedal.

STARHAWK

Tak to je fakt na <> , nevedia ten termin posunut aspon o 1 den ?
O 9:00 tam to by sme museli vyrazit este den predtym.

MiKeL

Quote from: STARHAWK on 01. December 2015, 12:57:57
Fakt blby termin. 17.12. 00:01 som v kine. Ide sa nejakym mikrobusom alebo nieco ze by som nemusel soferovat ? Budem urcite nevyspaty a stavat rano a potom soferovat niekolko hodin by som nedal.

Vzhladom na to, o kolkej to zacina a kde sa to nachadza by som povedal, ze ani nemusis ist spat. Ale aspon tam vedie dialnica.

KLF

Ondro, argument ze som v kine je asi taky, ze pride mi balicek. :) Tak kino zrus, vstupenky sa daju vratit. Kazdopadne ak pojdeme autami, niekto ta snad vezmeme. Mikrobus si samozrejme mozme pozicat, len som si nie isty, ci ho zaplnime.

LANDSER

Ak budú 4 volné miesta tak idem aj s rodinkou.