Výlety

Started by KLF, 07. Apríl 2015, 18:29:47

« predchádzajúce - ďalšie »

phoenicis

Ja ležím v posteli s dvoma nie veľmi sympatickým i slečnami: angínou a teplotou, takže hoc by som sa rád pridal, nemôžem. Snáď mi to už nabudúce vyjde ;)

P4tr1cius

Možno to bude tým, že staré kamene nikoho nezaujímajú... Možno..

MiKeL

Quote from: P4tr1cius on 11. Jún 2015, 21:40:45
Možno to bude tým, že staré kamene nikoho nezaujímajú... Možno..

A ktore nove kamene stoja za vzhliadnutie? ;)

KLF

Tak motovylet dopadol SUPER! (y)  Perfektne straveny den na hradoch Cachtice a Branc! :) Fotogalerku doplnim neskor, zatial len 2 skupinovky. ;)

matt251

Urcite treba zopakovať  (y) Najblizsie v sirsom pocte  ;)

phoenicis

Súhlasím. Ako vyzerá LUGová letná chata? Čo niekedy medzi NB a KE?

KLF

Tak tu je fotoalbum z vyletu. ;)
Co sa chaty tyka - mame nejake alternativy - v najblizsej dobe ich predlozime na konzultaciu. ;)

Paliason

Super výlet! sranda bola...ideme znova!  C:-)

Buďo

Nemôžem nesúhlasiť! Slovensko má pekné zákutia len o nich vedieť a ísť ta!
A ešte musím dodať že tie fotky su super ! I tie s komentárom ale i tie bez  (y) (y)

SkiFi

ste boli na Branci to vidim z domu :D som sa mohol prist pozriet 8)
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

KLF

Dnesny AFOL Day sme stravili trochu inak. Mna osobne tie AFOL dni uz nejak neberu, ale kedze som viezol aj dalsich ludi, tak som si povedal - co keby sme spojili prijemne s uzitocnym. A kedze nedaleko SCS je najblizisia dvojtisicovka k Bratislave (Schneeberg), tak sme sa tam vybrali hned posadky dvoch aut. ;) Hore na najvyssie polozenu stanicu v Rakusku nas vyviezol vlacik Salamander a bol to zazitok! Vystupal o 1200 vyskovych metrov! Hore sme co-to pochodili a naskytli sa nam uzasne pohlady. Vylet sa nam velmi pacil (urcite viac ako navsteva LEGO Shopu, kde som ja osobne stravil menej ako 5 minut) a bola z toho celkom vydarena TatraLUGacska akcia. ;) Velka skoda, ze sa nezucastnili aj ludia, ktori zrejme viac preferuju mamon 10-nasobneho otocenia sa v LEGO shope, ako zazitky. >:D
Tu su nejake fotky a mozno doplnia nejake aj dalsi. ;)
Ucast na tripe: MiKeL, Veronika, Betka, Sylmer, Matej, Budo a ja.

That's real AFOL Day! O0

Buďo

Sám od seba bych sa na takéto miesto nevydal . Vďaka KLF-oi /organizátorovi i zúčastneným za pekne strávený deň !!!
Škoda , že sa nezúčastnil Duroduro , určite by si prišiel na svoje pri jazde zubačkou a buchtou za 3.50 € ! ;)