Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Výlety

Started by KLF, 07. Apríl 2015, 18:29:47

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

tak to sa výletu nezúčastním, aj keď by som určite išiel aj so ženou a deťmi  :(

misoku

Caute,  nechcete ten vylet urobit v inom termine? Su uz traja ludia co by chceli ist aj na vylet aj by radi pomohli pri Noci muzei.

Paliason

tak dá sa potom ten další víkend, sobotu 23.mája...

matt251

Quote from: Paliason on 05. Máj 2015, 16:53:54
tak dá sa potom ten další víkend, sobotu 23.mája...

(y) (y) Som ZA, potom by som mohol jedno aj druhe stihnut

KLF

Tak sme dnes  mali minizasadanie (Paliason, jz77, Liondee a ja) a bola rec aj o vylete. Tak navrh je teda sobota 23.5. a pozreli by sme zrucaniny Cachtice a Branc. ;) Isli by sme autami, takze kto sa chce pridat, nech sem smelo pise! ;)

phoenicis

Pridám sa, ale do BA dorazím vlakom, takže nie len, že neviem ponúknuť miesto v aute, ale o jedno sa hlásim ;)

KLF

phoenicis

Plánujem zobrať aj 1-2 sympatické holky, takže až budú známe podrobnosti (o koľkej a kde zraz, o koľkej predpokladaný návrat), určite mi dajte hneď vedieť - ich potenciálna prítomnosť závisí na týchto informáciách ;) Vďaka ;)

KLF

Tak planujeme to s Palom tak, ze by sme sa okolo 11:00 stretli v Cachticiach, vyslapeme na hrad, tam povegetime, zidene dolu do Cachtic, naobedujeme sa a ideme kusok dalej na hrad Branc. Tam mozme stravit aj podvecer a pekny den za nami. Budo navrhol aj prespat v prirode, ale sak leto bude este dlheee...  :D  Zatial ideme z troch smerov autami - z BA (ja), z TT (Jagovci) a z TN (Paliasonovci). Ja beriem aj Buda a Teba Stano (asi teda aj s babami). ;)

Paliason

No ale zatial to počasie vyzerá zle, piatok-sobotu-nedelu má pršať na 90%
Asi počkáme do piatku na predpoved a potom sa rozhodneme...lebo po daždi sa mi tam nechce behať.

KLF

Hej, je to ako naschval - cely cas pekne, len v sobotu ma porsat a potom zas pekne. No ved uvidime (tu v BA aj na dnes hlasili dazde a je pekne).

phoenicis

Hlavne dajte vedieť v nejakom rozumnom čase, aby som stihol/nemusel vycestovať :D

bedo

Takychto vyjazdov bude aj viac či?? lebo tento vikend nestiham ( pondelok a utorok maturujem ...  :'( )

matt251

Quote from: bedo on 21. Máj 2015, 19:13:25
Takychto vyjazdov bude aj viac či?? lebo tento vikend nestiham ( pondelok a utorok maturujem ...  :'( )

Vylet sa na  95% rusi kvoli pocasu, ale neboj urcite zorganizujeme dalsiu swingers party ;)

bedo