Robocop, Terminator, Alien, Predator a ti druhi...

Started by MiKeL, 16. Január 2015, 14:57:53

« predchádzajúce - ďalšie »

liondee

Paliason

Spravil som novú tému v "stretávkach" ohľadom tejto akcie.

Kto sa chce k nám pridať, píšte dalej tu: Kino: PREDATOR

Paliason

Paliason

V krátkosti k pred pár dňami videnému filmu: THE PREDATOR (Evolúcia)
S filmom som spokojný.
Prial som si krvavú rúbačku - dostal som krvavú rúbačku!
Akcia je super nápaditá a je jej dosť. Vela dobrých, zapamätateľných scén.
Na hlavné postavy som si rýchlo zvykol, vhodne zvolení mi prišli tí herci. Tie ich zoznamovania, a rôzne kecy... to bola sranda, Proste nebolí strojení - zahrali to prirodzene.
Hudba z velkej časti brala poznávacie motívy zo soundtracku k prvemu/druhému filmu, čiže plus.

Kto čaká, že to bude v štýle prvých dvoch filmov, bude sklamaný. Až také seriózne sci-fi to už nieje (dosť vela humoru v dialógoch). Na druhej strane je tam tolko zabití, jak pomaly vo všetkých predator-filmoch dokopy, a dosť drsných.

Ozaj, pozrel som si znova ten prvý trailer, a zopár scén tam sakra nakoniec vôbec nebolo - napr. s tým obrneným transportérom a na ňom s gulometu strielajúci chlapík...na tú som sa tešil.

Celkovo bavilo ma to dosť. Nieje to síce lepšie ako P1 a P2, ale Predators a hlavne AVP-čka to prekonáva.

[attach=1]

MiKeL

Quote from: Paliason on 30. September 2018, 23:22:44
Na druhej strane je tam tolko zabití, jak pomaly vo všetkých predator-filmoch dokopy, a dosť drsných.

Takze "evolucia" ako v Rambovi ;)

Paliason

Hej, v tomto smere s to dá prirovnať k rambovi.  :D Len štvrtému Rambovi k takému vysokému skóre pomohol práve kamarát ťažký gulomet na konci...a práve taká scéna sa rysovala aj tu v novom Predátorovi...vystrihli ju, škoda.

Paliason

ten kostým červený pajdulák! - to je on!  ;D v tom behal aj Žán Klód Van Damme v ´87-mom po džungli...

[attach=1]

KLF

Neviem kam to mam dat, ale tak je to byvaly akcny hrdina. :D

Paliason

Si ma obehol, chcel som to tu tiež dať.
Hej, Dolfino je super!!!

Ja som si dlhé roky už ako puberťák prial, keby raz natočili film podla hry Duke Nukem a Dolph by ho hral! S jeho tvárou by tam sedel ale totálne!!! No nedočkal som sa.

MiKeL

Zatial najblizsie k Nukemovi (vyzorom) bol asi Mickey Rourke zo Sin City ;)

Paliason

Hmm, mne ho až tak nepripomína.  Účes by aj mal, ale črty tváre mi nepasujú, a moc veľkú spodnú čelusť má. Ked ho vidím tak si hneď spomeniem na toho jedného väzňa z Tango a Cash, čo mu zlomil čelusť.  :D

Dolf zamlada bol 100% kandidát na Duka u mňa proste.

MiKeL

To bude asi tym, ze ja som skoncil pri prastarom Duke Nukem 3D v 320x200 rozliseni ;) Tam sa taketo detaily stracaju. Tie novsie verzie, kde uz bol vyrenderovany do fullhd+ krasy ma uz obisli, takze to uz nemam v oku a teda mi tam pasuje viac kandidatov.

Paliason

onedlho v TN Laugaricio. V štýle pozváraného kovošrotu:

[attach=1]

Paliason

Paliason

nový Termoš  ::)

- transka v hlavnej úlohe. A k tomu ešte polorobot-hybrid - no zbohom, to sa dalo čakať, že ich nič originálnejšie nenapadne
- digi-efekty akési fušerácke, za 5 korún, asi beta-verzia zatial  :D
- a zase to retardované skákanie 3 metre do výšky pri boji...  ::)

Príchod Sáry na scénu - ok, ale inak tam skoro neni čo pochváliť - čo ale neznamená, že to nemože nakoniec pozitívne prekvapiť.