Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

killco

Len aby o rok o dva nešli na BL po 15 - 20€ kus. Takéto hovadiny vedia občas prekvapiť. Mám všetky série minifigov a pôjdem asi aj do unikitty. Len dúfam že neurobia 9 sérii, lebo to ma asi vyvalí.

papluh

Tvrdia, že sa jedná o promo v LEGO Store na leto a nie o promo pri otváraní nových obchodov, ale zatiaľ sa nič konkrétneho nevie.
https://www.promobricks.de/lego-40305-retail-store-erste-bilder-vom-neuen-promotion-set/60014

mesje

Po Andersenovi dalsie paradne promo... dobre robia, podpori to predaje v hluchom letnom obdobi. V clanku pisu o strede- konci juna, ale logicky to bude asi nasledovat po andersenovi, tj po 24.6.

KLF

No cojaviem... Maggi kocky z toho zrovna neserem.

papluh

tak detailnejšie ako budovy v tom novom CITY sete  >:D
možno by to chcelo nového smajla ?

KLF

Quote from: papluh on 22. Apríl 2018, 12:26:13
Okrem toho je zaujímavé, že vedia potlačiť 1x3 diel z viacerých strán.

Si si isty?

papluh

myslíš ten obrázok postavenej Unikitty kde sa zdá že má potlač len z jednej strany ? No bude to divné, lebo na "návode" sú nakreslené aspoň dve potlače.

KLF

Tak udajne to dotycny zle postavil a toto je strana, kde ma byt chvost.

martinn

divne lego... dá sa s tým hrať vôbec?

papluh

No na krabici máš ilustráciu ako sa hrať s autodrómom (bumper cars), tipujem že keď pustíš vozík tak po zastavení o zarážku to spraví buch a posádka vyletí  >:D a točiť si kolotočom tu bude deštrukcia ťažšia lebo odstredivá sila ich asi udrží v sedačkách, ale určite niečo odletí  >:D >:D

Praetor

Už napäto očakávam chodiacu Technic Unikkity...  >:D

mesje

Ja ocakavam creator expert unikitty set a vrcholom by bol unikitty brickheadz ako spojenie 2 najuzasnejsich lego napadov posledneho obdobia.

sami2001

Quote from: mesje on 14. Máj 2018, 21:19:05
Ja ocakavam creator expert unikitty set a vrcholom by bol unikitty brickheadz ako spojenie 2 najuzasnejsich lego napadov posledneho obdobia.
;D (y)

KLF

Frfleme, frfleme, ale neviem ci ma nejaky LUG vacsiu Unikitty vystavenu... ;D