Všeobecné informácie o novinkách

Started by Anatyt, 12. Február 2012, 11:27:55

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

No som zvedavy, bo z toho co ukazali to zatial neni ziadne terno. Kazdopadne pre fanusikov dobra sprava ;)

Inac pozeral som tie navrhy, no nechcel by som to spracovavat. To asi potrva nejaku tu chvilu, uz je tam toho hodne.

frantoka

Kokso to ma teší  O0, už aby som začal odkladať nejaké tie éčka aby som si ju mohol kúpiť . Díky za pozitívnu správu  (y)

mesje

To je velmi dobra sprava. Som zvedavy najma na lod, latka je totiz po imperialke a POTC lodiach poriadne vysoko. Idealne by bolo, keby isli cestou kimgdoms - inovativne napady a prepracovanejsie sety. Hlavne nech nesklznu do juniorizacie na sposob sucasneho castle.

martinn

to sa mi páči ten názov "juniorizácia" - pamätám si ako pokašlali a "zjuniorizovali" Classic town

MiKeL

No som zvedavy na tu druhu seriu simpson figurok. Asi je malo verzii celej rodinky, este zabudli spravit homera na wc.

phoenicis

STARHAWK

Nedal sa sem pastnut GIF: Shut up and take my monay :)

Ako by sa dal najlepsie zohnat co najskor s nejakym bonusom (cena alebo nieco extra - polybag ?)

MiKeL

KLF

Prave vysla informacia, ze LEGO uzavrelo zmluvu s namornou spolocnostou MSC Cruises, na zaklade ktorej budu na vyletnych lodiach tejto spolocnosti LEGO hracie miestnosti pre deti. Pre nas je ale dolezitejsia sprava, ze pri tejto prilezitosti pride aj LEGO set MSC Cruiser!

[attachimg=1]

matej

Ano dobra sprava,ale zas ta lod bude stat tolko ze az no podla mna.

phoenicis

Quote from: matej on 31. Október 2014, 13:51:38
Ano dobra sprava,ale zas ta lod bude stat tolko ze az no podla mna.

Bola aj séria menších výletných lodí, takže ak sa vrátia k tejto mierke, snáď nebudú také drahé...