Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"Doprava v kocke" - Dopravné múzeum Bratislava (28.2. - 30.4.2015)

Started by KLF, 20. December 2014, 10:19:31

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Quote from: liondee on 26. Február 2015, 18:14:44
Tak 50 krabíc nachystaných na výstavu :D >:D ??? ??? :P

Aj ja, ale len 1/50 tvojho ;) snad som na nic nezabudol.

Buďo

Paliason

liondee

Dakto tu chcel fotky? Tak nech sa páči. Nakoniec 54 krabíc + ešte nie je zbalený tunel :D

MiKeL

Ty ked sa raz budes musiet stahovat, tak budes mat plnu dodavku lega a jednu cestovnu tasku so zvyskom veci ;)

matej

Quote from: Buďo on 26. Február 2015, 21:57:22
Zoberem tam i moje auta 6 wide ?
Ten valec zober ak je miesto to by som rad videl, žeriav Tatru, údržba ciest  ;).

To tam bude už o 10.30??

Liondee ty si sa asi pomýlil :D :D 

matt251

Ak nezaspim tak tam budem nieco tesne po 10tej hodiny.
Kto by chcel nieco z mojho BL, hoc aj malickost tak da vediet  a pripravim. ;)

KLF

Den prvy - len take predjedlo.

KLF

Den druhy + session. Dnes to bolo vesele, ako to uz na "montazach" byva. ;) Stretol som koooopec ludi - mIkEl, Budo, Liondee, Pali & Son, mattneviemkolko, Duroduro, Dolfy3, Phoeneueucis, Starhawk, Misoku a................. MATEJ !!!  ;D A pozdravuje ma aj Patricius - oooo. ;)

P4tr1cius

Samozrejme, že Ťa pozdravujem, veď si hlavný a najpovolanejší LEGO maniak na Slovensku! Verím, že raz bude session u mňa v PP..

matt251

Super montaz aj posedenie (hlavne obsluha), pokopec zabavy...Rad som spoznal nove tvare a dufam ze sa v podobnom hojnom pocte vidime aj v Novej Bani.

Tie okuliare mi pls odlozte....je to moj treti MOC, to treba vystavit  ;) Zda sa ze to ma vacsi uspech ako Ole  >:D

MiKeL

hmm, sesternica IT ;)

Quote from: matt251 on 01. Marec 2015, 00:30:56
Tie okuliare mi pls odlozte....je to moj treti MOC, to treba vystavit  ;) Zda sa ze to ma vacsi uspech ako Ole  >:D

To bol tvoj vytvor? Si lepsi, moj ani nedrzal pokope ;)

jz77

Tak...a teras ma mrzi este viac ze som sa nemohol zucastnit instalacie ;)

Jago

liondee

Dáke foto :)