Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

"Doprava v kocke" - Dopravné múzeum Bratislava (28.2. - 30.4.2015)

Started by KLF, 20. December 2014, 10:19:31

« predchádzajúce - ďalšie »

STARHAWK

Ak netreba figy k nemu vystavovat (tie su pol ceny) tak hej, mozem ho zlozit tento vykend. Uz sa mi uvolnuje miesto na polici kde potom bude moct zaparkovat.

Quote from: liondee on 18. Február 2015, 15:15:59
Páni máte mi niekto na túto výstavu pujčit cesty a po prípade dáke baseplate? (modré, zelené a tan) Díky všetkým.

par baseplates (zelene, modre aj tan) na zapozicanie sa najde.

liondee

Quote from: STARHAWK on 18. Február 2015, 15:17:27
Ak netreba figy k nemu vystavovat (tie su pol ceny) tak hej, mozem ho zlozit tento vykend. Uz sa mi uvolnuje miesto na polici kde potom bude moct zaparkovat.

par baseplates (zelene, modre aj tan) na zapozicanie sa najde.

Tak díky moc. :)

Jago

KLF

Quote from: STARHAWK on 18. Február 2015, 15:17:27

Jasne, super! (y)

Quote from: Jago on 18. Február 2015, 17:48:45
ak je záujem o emeraldu, tak ju poskytnem ...

Jasne, super! (y)

matej

Mame aj plagaty uz vyrobene alebo nebudu?? Ak by boli dobre by bolo dat ich na žel.s. a bus.s. a dat tam aj info kde maju ist kedze jeto blizko :D alebo vsade dat plagaty zo sipkami nech nezabludia >:D a kratke info k comu je to :D.
Inac ak je miesto ak to niekto uz ma tak vystavit mohli by sme tie formule a auta novinky 2015.

Pecco

Tú cestu priamo zo stanice cez koľaje moc nedoporučujem. Stáva tam orgán v počte 2 ks a dava pokuty.  C:-) C:-) Vyskúšané  >:(
All I need is L...

KLF

Aha... No tak potom to treba normalne obist po chodniku - vid priloha.

phoenicis

O koľkej je zahájená inštalácia 27.2.? Resp. na koľkú sa chystáte, páni?

KLF

Vyzera to skor na sobotu. Ale v pondelok ideme podpisat zmluvu, tak to presne dohodneme.

liondee

phoenicis

Quote from: liondee on 21. Február 2015, 11:43:36
Ja by som prijal uz v piatok poobede :D

Mne je to napríklad relatívne jedno, len dajte vedieť dostatočne dopredu, lebo mám ešte alternatívny program na piatok (+by som si rád vopred kúpil miestenku vo vlaku)...

liondee

Tak prípravy v plnom prúde :)

Buďo

matej

Tak vravis ze ides stavat Bratislavu :D. Bude tam Petržalka?? >:D
Ale k veci mas to velmi pekne!!

matt251