Buďove výtvory

Started by Buďo, 01. Február 2012, 18:26:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Môj vek je 28.A tu sú nejaké fotky na začiatok,čoskoro pribudnú ďalšie .Očakávam dieliky z BL shopu a bude ich omnoho viac. :)

Morandi

Twl, pekneeeee !!! :o Ak mas este nejake diela, sem s nimi ! Vyzera, ze si dobry stavitel !

KLF

Na prvy pohlad som v tom spoznal Michalsku vezu! Si dobry!
(y)

phoenicis

Tí jo - pekné ;)
Štýl strechy veže - to je proste klasika a žiadne nové dieliky na 1 využitie...
Paráda človeče  (y)

Buďo

Ďakujem za ohlasy  ;) toto som nečakal.Tak nech sa páči , tu máte ešte dnes nášup.Je to vlastná tvorba a pokus o plastickú krajinu(zvlnený terén). :) A ak mal niekto problém ako ja (tj.fotky vo vysokom rozlíšení,veľké na dáta) odporúčam on-line fotoshop        http://www.perfectphoto.cz/index.php?ln=SK     .Je jednoduchý a prehľadný.  (y)

Morandi

Pekne! Paci sa mi ako si spravil balkony! :D Balkony sa casto na LEGO stavbach nevidia.

dnc

diky Budo za prezentovanie skvelej prace, respect!

dnc

je ten hotel s vezickou a jazierkom (a super chatkami pri jazierku:) postaveny podla dacoho?
alebo len fikcia?

Buďo

Výtvor "HOTEL" je podla vlastnej fantazie,inšpiraciou mi boli chatové oblasti v blízkosti Pezinka (Slnečné údolie a Kučišdorfská Dolina).A chatky sú v štýle Crteator 5766 Zrub,aby som oživil okolie jazierka.Pôvodne tam mali byť hlavne stromy.

swiss villa

Michalská veža nemá chybu.

MiKeL

Veru vyzera to dobre. Mas aj nejaky odhad, kolko dielov na obe stavy padlo?

Buďo

Hrubý odhad 1600-2200 ? / nemám potuchy.

MiKeL

no ked si zoberies, ze kazdy modularny dom ma vyse 2000 dielov, tak by som povedal, ze tvoj odhad je dost slaby ;) aj ked tam mas menej detailov

Buďo

Chcem postavit rýchlik Kriváň.Momentalne mám jeho 10-studovú verziu ešte nedokončenú.Slúži ako predloha na zvládnutie detailov, čiže rušeň krysu"gorila"vbielo modrej a vagony včervenej s bielym pruhom.Ospravedlnujem sa za kvalitu ,poriadny foťák nemam momentalne k dispzící.

KLF

Ty koxo, tak ja koncim s LEGOm a idem chovat vcely! :o No bracho, poprosim ta VIAC fotiek a detailnych! Toto je hustotka! A inak - aky je rozdiel medzi Krysou a Gorilou?