Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Buďove výtvory

Started by Buďo, 01. Február 2012, 18:26:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Morandi

Sa neseres bracho! :D Dost dobre (y) A kamos ma co za auto? Daky terenak? :)

Buďo

Kamoš ma resp by chcel nejaký minivan skrížený z jeepom  ;D(keďže sa mu rozrástla rodina)tak som zbastlil zčoho bolo.

Tento dom vznikol podľa reálu ,ktorý ma inšpiroval ,no došlo na úpravy a kreativitu  :)

Buďo

No  a v rámci tohto výtvoru nebudem uvádzať zámer  ,keďže každý vtom vidí niečo iné. ;D

Anatyt

Ja v tom vidim leva, alebo Sfingu?

MiKeL

ale kdeze, velkonocny baranok  >:D

P4tr1cius

Čo ste všetci slepí?! Pozrite sa poriadne! Veď je to pavúk! Ten vzácny druh s každým článkom na nohách inej farby.

Buďo

Vyššie uvedený výtvor má predstavovať Sfingu . Anatyt to uhádol  (y), KLF v tom videl dievčatko -čo je z časti pravda , kolegovci v práci a MiKeL videli velkonočného baránka  ;D

Buďo

Konečne sa mi podarilo dokončiť aspoň nejaké osobné vozne -sedemstudovky :)

Ten zelený bude ťahaný parným rušňom a červený bude súčasťou rýchlikovej súpravy .
Rušne su vo výstavbe a vývoji.

MiKeL

KLF

7-wide nie je sranda (ako kazdy neparnopocetny-wide) a preto davam (y)  Zda sa mi, ze mas aj svoj charakteristicky styl stavania, co je dobre.

Buďo

Jarné upratovanie odhalilo jeden moj starý starý staručký výtvor :D

swiss villa

Super  (y) páči sa mi. Dobre nevidím - to je urobené z bricks, alebo z plates?

Anatyt

swiss villa

Akurát zo zvedavosti  ;)

Buďo

Quote from: Anatyt on 14. Máj 2012, 18:06:52
A nie je to jedno? ;)

Je to aj z plates aj z bricks, a áno je to jedno  ;D