Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Hornonitrianske muzeum - Prievidza (Maj - September 2023)

Started by MiKeL, 16. August 2022, 09:39:06

« predchádzajúce - ďalšie »

MiKeL

Ahojte,

prave mi volali z Hornonitrianskeho muzea v Prievidzi, ze by mali zaujem o vystavu od nas. Kedze na buduci rok nemame zatial planovane nic, dal som im prislub, ze by sme to mohli vziat. Dohoda je zatial predbezna, tak isto oni musia zistit, ci im to schvalia. Predbezne by to chceli na termin od polky maja do polky septembra v rozsahu cca ako je v Brezne (jedna velka miestnost o rozlohe cca tych troch v BR) s pripadnou moznostou ineho terminu a vacsieho rozsahu.

Bol by zaujem? Ak to schvalia, mozem im to potvrdit?

papluh

Za mňa tiež, s tým že koniec septembra by som nechal zatiaľ voľný na prípadný  Skærbæk Fan Weekend 2023 (podľa toho ako to pojde tento rok)

liondee

Praetor

Ak môžem postaviť niečo nové tak sa pridám...  >:D

MiKeL

Quote from: Inst on 16. August 2022, 17:00:55
Ak nemusím stavať nič nové, tak sa pridám samozreme :D

ok, ak dovtedy nic nove nepostavis, tak sa mozes pridat ;)

Quote from: Praetor on 17. August 2022, 10:21:32
Ak môžem postaviť niečo nové tak sa pridám...  >:D

A ty samozrejme opacne. Ak nic nepostavis, tak smola ;)

kamil

Jago

Juri

Seebo

MiKeL