Fun - zábava :)

Started by KLF, 02. Február 2012, 13:09:03

« predchádzajúce - ďalšie »

Praetor

Anupew

Ale Grétka má v niečom pravdu. Ekosystém ide do "kopru" (najnovšie sa zistilo, že golfský prúd začal spomaľovať). Do toho nikto nechce pracovať, takže pokapenme od hladu >:D No máme pekné vyhliadky do budúcnosti ;D...
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

smirec1

Deti pozor!

muffin

12 ročný synovec zmastil toto, podľa mňa celkom podarené stop-motion video  (y)
Ja by som také nedal  :-[ :P

papluh

muffin

Variácia na starý LEGO vtip

smirec1

Ten pocit, ked si uvedomis, ze sa uz nikdy nebudes moct hrat s LEGOm:

MiKeL

smirec1

Jaka haluz, ze "investicne Lego"

PC CZ

Když čučím na recenzi Lion King Castlu tak mi to došlo (ačkoliv na designu nedělal žádný Čech)...vždyť krom odkazu (asi chtěného) na Monty Pythony je v podstatě  i nechtěný odkaz na hudební komedii z hradu nejmilovanějšího ! 

Noc na Löwenbergu :)

Na  Hradě  je ženská!

A opravdu jsou tam rovnou čtyři - a převlečené za  zbrojnoše, plus samo samotná královna.
Ve filmu je přece za panoše převlečená císařovna, poptom šlechtická dcerka co se vsadila "Se strejčkem  purkrabím, že stráví noc na Karlštejně."
No a nakonec paní hofmistrině Ofka - která se navlíkne do brnění, spadne z koně  a  na hrad ji dovezou - na káře !
A co to máme u nového hradu ?  No přece káru !  A dámu v brnění ! 

Takže nám nic nebrání tomu, přehrát si slavnou scénu  příjezdu čackého rytíře na káře :)

Chlastání ve zbrojnici

Souboj s "králem cyperským" pardon "Schwarz Falkenavským" 

Akorát teda hradní kaple tam není... ani pan arcibiskup ale to se dalo u TLC čekat. 

Hoja Hoj !  https://www.youtube.com/watch?v=KrbqWvThRyg

Teda samo, chtělo by to nového krále/císaře, ale tak nějakého staršího každý správný castlař najde... akorát to jsou všecko monarchové v brnění -  klasický "pohádkový" král s korunou a hermelínem a  pohádková královna taky v hermelínu a s krinolínou byli jen v collectors sérii, stejně jako pohádkový kouzelník s tou vysokou čepicí,i když toho sem tuším nedávno někde viděl...)

kamil

Ahojte tatralugáci!

Posielam pozdrav zo slovinského mesta Koper.
Najviac sa asi bude páčiť "maerskáčom".

phoenicis

Quote from: kamil on 11. Júl 2023, 17:02:59
Ahojte tatralugáci!

Posielam pozdrav zo slovinského mesta Koper.
Najviac sa asi bude páčiť "maerskáčom".

;D Minulý piatok sme sa plavili z Terstu (IT) do Rovinju (HR) popri Kopri. I pri Terste bolo pár takýchto lodičiek čakajúcich na vyloženie/naloženie  :D

Praetor