21309 - NASA Apollo Saturn V

Started by papluh, 28. Apríl 2017, 15:13:54

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Táto vitrína vyzerá dobre .Je takého zjavu- ala múzeum . Mne by sa viac páčila ta konštrukčná hala (ako vitrína )v ktorej sa takéto rakety zostavujú .Čo nebude žiaden drobček  :)

papluh

ono to má napodobniť múzeum v Kennedy Space Center,  je to impresívne naživo...

papluh

zaujímavý koncept modelu rampy - neni 100% presný ale podstatou je stavba z existujúcich setov miesto naháňania dielov po BL
https://rebrickable.com/mocs/MOC-60088/Janotechnic/launch-tower-mk-i-for-saturn-v-2130992176-with-crawler/#details

Anupew

Hmm, k tej rampe mi chýba ešte set 42098 a mohol by som stavať (y) ;D
Kocka ku kocke sadá, krásny setík sa už skladá.

muffin

Tá rampa je veľmi podarená, že niektoré funkcie trochu narážajú na limity použitých motorov je daň za snahu mať to ako čistú alternatívu k použitým setom. Toto by sa isto pekne vynímalo aj na výstavách, keďže je to mega veľké, viď videá v diskusii, kde niekto dáva speedbuild.

KLF

Chalan odvtedy (papluhova fotka) uz spravil aj niekolko technickych a dizajnovych updatov, cim vzhlad viac priblizil realnej rampe.

papluh

A je to stále len alternatívny model alebo už to je s nákupom dielov?

KLF

Nooo... tiez som si tu otazku kladol. Minimalne tie biele Flexible Hose v tych setoch nie su.

muffin

Ani väčšina tých bielych konektorov nie je v tých setoch. Ale pri 7000+ dieloch sú to stále drobné. Beriem to tak, že základ je postaviteľný z tých setov a na vylepšenia treba materiál dokúpiť, alebo doplniť zo zásob. V popise tých vylepšení tam má cca. 500-600 dielov navyše, aj keď nie je zrejmé, čo z toho v tých troch setoch je a čo nie je.