Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Command & Conquer: GENERALS

Started by Paliason, 04. Máj 2017, 17:12:25

« predchádzajúce - ďalšie »

Paliason

:D
Henten výbuch a výstrel bol za 5 minút...všetko z netu hotové, len vložíš do fotky

Tank sám o sebe zaújimavý nieje. Jeden stroj z desiatich - toto treba brať ako celok, armádu jednej frakcie. A držíme sa predlohy. Aká predloha - taký CAD model - taký postavený MOC.

[attach=1]

Paliason

Ďalšie autíčko od obchodníka so zbraňami - štvorhlavňový protilietadlový systém na podvozku polopásového trucku

V rámci fiktívneho sveta C&C Generals si frakcia GLA zostrojila tento Quad Cannon na štýl sovietskeho ZSU 23-4.
V rámci reálnych protilietadlových systémov sa (otočná veža + 4 gulomety) najviac podobá na čínsky TYPE 95 SPAAA.

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

[attach=4]

A komu sa nechce čakať do silvestra na ohňostroj, tak si pozrite video ZSU 23-4 pri cvičnej streľbe po zotmení ... od cca. 2:20  :oldman:

Buďo

Paráda Pali parááda  (y)
V budúcnosti Quad Cannon bude i v ďalších dvoch verziách po upgrade zo šrotu zničeného oponenta  ;)

Paliason

Jasné, tie upgradnuté verzie sú v pláne.

Takisto aj pri nasledujúcom Marauderovi. Ten má pri maximálnom vylepšení 2 hlavne. Zatiaľ mám len štandardnú verziu.
Oproti ostatným tankom v hre má tento takú zvláštnosť, že veža s delom nieje otočná, ale napevno prirobená k podvozku. Pri mierení na cieľ sa musí natáčať celý tank.

[attach=1]

[attach=2]

[attach=3]

A dalej tu mám truck naložený výbušninami:

[attach=4]

[attach=5]

A po odstrojení korby a pár detailov by to mohol byť aj ťahač návesov - ale to v hre nieje, to len tak pre seba zo srandy som robil pokus  :)

[attach=6]

LANDSER

To znamená že je to samohybné delo ;)

Paliason

Landser: Tvorcovia hry to oficiálne nazvali tank, tak nazývam to rovnako :D

Buďo

Paliason , ako vždy super nafotené  (y)
Bomb Truck , moc červenej (splýva to ako paradajky v Buňol na La Tomatina )ako náklad dynamitu chce to hnedé bedničky s dynamitom sem tam  ;)
Truck bez korby  (y) (y)

Ďalšie pripravované jednoty neurčené priamo na boj. . . ( záškodnícka činnosť možná , hlavne na pechote )
[attachimg=1]

[attachimg=2]

Nesom istý kam sa to viac hodí , ale pre srandu v civilnej verzii . . . (v hre sa nevyskytujú v týchto farbách)
[attachimg=3]

Paliason

Quote from: Buďo on 14. December 2019, 23:05:46
Bomb Truck , moc červenej (splýva to ako paradajky v Buňol na La Tomatina )...

;D ;D
To je kamufláž, sa nenápadne priblíží, akože predáva domáce rajčáky!  :))

Ešte nad tým popremýšlam a dorobím aj zvýšné 2 druhy výbušnín. Vtedy v LDD som to len tak narýchlo nahádzal tam...

Tvoj buldozer a náklaďák je perfekt!  (y) (y)

Buďo

Tak ako pri všetkých výtvoroch v rámci C&C , prví level , nadizajnovať .
Spraviť z toho postaviteľný model a zrealizovať ho to už je iná káva .
Na Dozeri ma vytrápili pásy a ich umiestnenie na Supply Trucku zas kabína a blatníky .

[attachimg=1]

Buďo

Pokus o MIG v dvoch verziách .V tejto mierke to ide stuha .

[attachimg=1]

Na porovnanie .

[attachimg=2]

Paliason

spoločná foto základnej zostavy vozidiel teroristov.

[attach=1]

[attach=2]

Buďo

Super , už som prestaval dúfať v nejaký progres  ;) (Avšak je to pre nás taká bokovka   ;)  ) Každopádne dobre to vyzerá na fotke takto spoločne  (y) Som zvedavý , ako budú spolu vychádzať vedľa seba , moje a tvoje vozidlá  :D

Jammo

Quote from: Buďo on 25. August 2020, 19:14:46
Som zvedavý , ako budú spolu vychádzať vedľa seba , moje a tvoje vozidlá  :D

len ich odfoďte skôr ako sa do seba pustia  :oldman:
ale vypadá to veľmi dobre  (y)

Paliason

Dostal som chuť po dlhej dobe spraviť niečo vojenské v STUDIU. 

Marauder Tank sa dokáže vylepšovať zvyškovými dielmy zo zničených vozidiel na bojisku. 
Sú dve úrovne vylepšenia: Úroveň-1 má vylepšené delo a zrýchlené nabíjanie. Úroveň-2 má delá už dve.

Úroveň-1 som mal hotovú už pred vyše rokom. Bol ale problém, že nepasovali proporcie vylepšenej veže, tak som to nechal tak, na inokedy. Včera som k tomu sadol na 2 hodky a prerobil-rozšíril celú stredovú podvozkovú časť o jeden stud. Vymenil som to samozrejme aj na štandardnej verzii a ešte mal chuť spraviť aj Úroveň-2.
Zopár detailov tam ešte nemám dotiahnutých.

Štandard:
[attach=1]

Úroveň-1
[attach=2]

Úroveň-2
[attach=3]

V hre:
[attach=4]

Všetci spolu:
[attach=5]