CREATOR / CLASSIC

Started by papluh, 03. August 2015, 19:31:14

« predchádzajúce - ďalšie »

TOME

predbehli aj unik prvych fotiek  :D . Zavodne auto a transport raketoplanu sa mi velmi pacia! super  (y)  ;)

GentlemanA15

Tak pre moju polovičku určite Deep Sea Creatures  (y)

KLF

Morske zivocichy, drahove pretekarske auto a transport raketoplanu su fajn sety. Skoda, ze u drahoveho auta sa nedrzali mierky modreho sportiaku z 2017. Najviac ma ale (prijemne) prekvapil transport raketoplanu! Je vidno, aky fenomen raketoplan je. Myslel som, ze raketoplan z 2017 je definitivne posledna rozlucka LEGA s raketoplanmi, ale zda sa, ze nie. ;) Tento je sice v mensej mierke, ale paci sa mi viac ako ten predposledny! (y)

papluh

LEGO Creator 3in1 podľa informácii od TLG na veľtrhu hračiek v Norimberku
dostupné v júli, ceny nemecký katalóg

31095 - Kolotoč (na jarmoku - Jahrmarktkarusell ) - 49,99 Euro - alternatívne modely: Veža s raketou (tiež atrakcia) alebo malé ruské kolo
31096 - Dvojrotorový vrtuľník - 49,99 Euro - alternatívne modely: Prúdové lietadlo alebo Vznášadlo
31097 - Mestský dom so "zverimexom" a kaviarňou - 79,99 Euro - alternatívne modely: Zástavka električky (asi aj s električkou :D ) alebo Banka

papluh

KLF

Sranda ta stara elektricka. :D

liondee

No toto sa mi už viac páči ako tie posledné trane domčeky.

Praetor

Vyzerá, že idú pokračovať v tých modulároch "pre chudobných" ako boli 31026 Bike Shop & Café, 31036 Toy & Grocery Shop, 31050 Corner Deli a 31065 Park Street Townhouse... A to som si myslel, že už je to pase...  ::)

mesje

Quote from: Praetor on 23. Apríl 2019, 07:52:52
Vyzerá, že idú pokračovať v tých modulároch "pre chudobných" ako boli 31026 Bike Shop & Café, 31036 Toy & Grocery Shop, 31050 Corner Deli a 31065 Park Street Townhouse... A to som si myslel, že už je to pase...  ::)

tieto light modulary mi tiez nesedia... skoda ze prestali robit tie paradne vily a rodinne domy, to bolo pouzitelne aj do scenerie k modularom...

Juri

Quote from: mesje on 23. Apríl 2019, 21:38:50
tieto light modulary mi tiez nesedia... skoda ze prestali robit tie paradne vily a rodinne domy, to bolo pouzitelne aj do scenerie k modularom...

Presne toto som si pomyslel pri pohľade na ten dom. Príliš strakaté ale pre deti možno lákavé.

KLF

Novinky na 1. polrok 2020.

MALY BIGFOOT: Pekny set, vzacne farby! Ale ortodoxnym oldschool LEGOLANDakom sa asi pacit nebude titulny obrazok...  >:D
DRAK: Onicom.
RAKETOVE AUTICKO: Mne sa nepaci.
VELKY BIGFOOT: Paradny set po kazdej stranke! Nemam mu co vytknut, az na ten maly slnecnik. ;)
HRACKARSTVO: Moze byt. Dobry set.

Juri

Monster burger a hračkárstvo  (y)

Jammo

ten Bigfoot burger je super, hlavne ked ich pripravuje ten fuzaty kuchar  ;D
ale aj hrackarstvo je pekne  (y)

papluh

I'm dreaming of a white ... baseplate
[attachimg=1]