Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Harry Potter (a iné varianty)

Started by papluh, 16. Február 2018, 15:35:58

« predchádzajúce - ďalšie »

mesje

https://www.thebrickfan.com/lego-harry-potter-summer-2019-official-set-images/

Nove HP sety. Velmi vydarene.
Dalsi set na spojenie s inymi setmi. Dobry napad, akurat ze si tym vlastne ciastocne konkuruju hogward hradu...

killco

A forma na jeleňa by bola na svete.

PC CZ

A hele v té hagridově boudě je kat, ne ? A mould jelena - doufám že bude i v normální - ne spektrální - podobě.

KLF

A dalsie 2 sety do partie - Knight Bus a Adventny kalendar. Na autobuse su nove okna - 1x3x3! (y)  Ale trapne je, ze ked uz nedali Train okna, tak prve okno na 1. poschodi malo byt okno s ramom a nie priesvitny panel! (n)
[attachimg=1]
[attachimg=2]

papluh

Ďalšie sety (podľa náznakov to bude pokračovať postupne všetkými knihami)

75958 Beauxbatons Carriage
430 dielov = $49.99, €49.99 = Hagrid, Olympe Maxime, Fleur Delacour, Gabrielle Delacour

75965 The Rise of Voldemort
184 dielov = $19.99, €19.99 = Harry Potter, Lord Voldemort, Peter Pettigrew, Death Eater

mesje

pekne setiky. najma ten kociar...

j.dodo

Quote from: KLF on 29. Apríl 2019, 13:10:11
A dalsie 2 sety do partie - Knight Bus a Adventny kalendar. Na autobuse su nove okna - 1x3x3! (y)  Ale trapne je, ze ked uz nedali Train okna, tak prve okno na 1. poschodi malo byt okno s ramom a nie priesvitny panel! (n)
[attachimg=1]
[attachimg=2]

dnes som videl ten bus v draciku... prekvapilo ma to, lebo kedysi som to zhanal do zbierky .. a teraz vysla vlastne reedicia..
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

Juri

Pekne spravili tie HP sety....kočiar prekvapil  (y) len to tiahlo je akési predimenzované. Chápem, kvôli hraniu to inak asi nemohlo byť.

PC CZ

PC CZ

Další mouldy na duchovní zvířátka. Loni jelen, teď vydra a zajic.
Copak se fskt těch zvířat nedočkáme v běžné podobě :/

Betka

Tie sety sa mi vcelku páčia, len z astronomickej veže som trochu sklamaná. Astronomická veža je najvyššia veža v Rokforte, ale tak, ako to spravili to nevyzerá, že to bude tá najvyššia veža, resp. nebude o moc vyššia než ostatné veže.

Juri

Mám pocit, že úroveň setov graduje. Minifigy sa tiež vydarili.  (y)

KLF

Pekne sety. Len ja by som uvital sovu, ktora by sa dala polohovat (sediaca s kridlami pri tele a letiaca) miesto mechanickeho mavania kridlami. A bol by super UCS Ford Anglia! O0

Bača

Quote from: KLF on 30. Apríl 2020, 09:26:06
Pekne sety. Len ja by som uvital sovu, ktora by sa dala polohovat (sediaca s kridlami pri tele a letiaca) miesto mechanickeho mavania kridlami. A bol by super UCS Ford Anglia! O0
Preto ma tá sova zaujala - beriem to ako základný kameň niečoho viac pohyblivého (dúfajme, lebo od myšlienky k realizácii je niekedy ďaleko).