Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Harry Potter (a iné varianty)

Started by papluh, 16. Február 2018, 15:35:58

« predchádzajúce - ďalšie »

Buďo

Tak tieto Bradavice vyzerajú naozaj pekne a ucelene . A super že je tam i podzemie , chýbalo by tam (ak by tam nebolo)
Už vidím , ako si AFOLi dorábajú okolie  ;)

PC CZ

Hele v tom UCS Bradavice je coby bazilišek tuším úplně nový had - tipuju podle  hlavy a velikosti že anakonda nebo krajta (samo zde coby bazilišek) a pak jsou tam ještě hadí hlavy jako ozdobné skulptury.

Viz tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=5ubqRVkfB8M

mesje

Quote from: PC CZ on 06. August 2018, 20:22:50
Hele v tom UCS Bradavice je coby bazilišek tuším úplně nový had - tipuju podle  hlavy a velikosti že anakonda nebo krajta (samo zde coby bazilišek) a pak jsou tam ještě hadí hlavy jako ozdobné skulptury.

Viz tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=5ubqRVkfB8M

podla mna je to anakunda...

KLF

sami2001

Quote from: KLF on 06. August 2018, 23:14:12
Tak to zabradlie je super!
že  :D akurát som si kúpil figúrku a rozmýšľam nad tým ktorá má čierne paličky  ;D

juraj

Mozno v jednom z velkygh setov. Uz si videl figy niekde v obchode?

martinn

Veľmi sa mi to zábradlie páči, ale je to v rámci povolených technik - aj tie výlisky?

papluh

Čierne prútiky sú skôr v setoch ale z CMF ju má Queenie z FB. Tipujem že táto figúrka nebude až tak populárna ako tie z HP ale zároveň je použiteľná mimo tých filmov, takže by sa mohla aj rozoberať a paličky zostať.

Čo sa týka povolených techník tak pre TLG ten výlisok nieje dielik tj to nepoužijú a je irelevantné aká je to technika. Z pohľadu staviteľa je dôležité vedieť prečo je ktorá technika neprípustná pre TLG, ako a či zaťažuje diely a tomu sa prispôsobiť použitím alebo nie (výnimku by som robil pri Ideas a nepoužíval to tam). Ale tieto paličky sú z mäkšieho plastu tam to snáď nebude rizikové pre ostatné diely.

sami2001

Quote from: juraj on 07. August 2018, 07:14:51
Mozno v jednom z velkygh setov. Uz si videl figy niekde v obchode?
áno  ;D v Kanade...

janicko

Minuly tyzden som videl figy v tescu na zlatych pieskoch, nechcelo sa mi vyhmatavat...
bye

papluh

Minulý týždeň som to videl v LEGO Store vystavené, celkom slušný kus
Inak sú tam nové časti 1x3 oblúku, ten je rozdelený v polovici čo dovolilo spraviť rohový a stredový diel.

papluh

Buďo

Potlacene tiles ,na chdnikoch , vyzeraju dobre  :)

Praetor

Quote from: Buďo on 24. August 2018, 11:11:46
Potlacene tiles ,na chdnikoch , vyzeraju dobre  :)

a Bugatti Chiron má logo ako nálepku...  >:D