Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

MOCnosť v MOCi 2019... ;)

Started by Praetor, 06. Máj 2019, 08:32:30

« predchádzajúce - ďalšie »

Praetor

Už sato blíži - výstava Levice, tak predstavujem čo chystám...  ;)
Postupne budem pridávať ako to vznikalo...  :oldman:

Praetor

Finálny model Tekovské múzeum Levice vs realita :)

Praetor

Príprava pred stavbou v LDD - takto sato celé začalo...  :oldman:

Praetor

Celkový pohľad na model - bohužiaľ hrad nie je jeho súčasťou, keďže som limitovaný...  :-\
Ale pridávam aspoň ako by to s tým hradom mohlo vyzerať....  ;)

KLF

Pekny model Palo! Je samozrejme skoda, ze zrucanina nie je sucastou, ale chapem - je to ta najnarocnejsia cast komplexu. Hodilo by sa to ale doplnit zelenymi podlozkami (ktore nemas, ale niekto by snad pozical) do podorysu obdlznika. Ak nezozenies, podlozime to niecim zelenym. ;) Ale rozhodne skvela praca (ako uz u Teba byva zvykom)! (y)

Praetor

Tak šiel som do toho asi skôr s väčším odhodlaním ako počtom dielov, ale chcel som to skúsiť...
Chcem sa hlavne poďakovať Adminom TatraLUGu za podporu formou dielikov a je to možno aj trocha dôkaz, že ono to ide, len treba chcieť a spraviť si preto čas...  ;)

Praetor

Tak a už priamo z miesta výstavy...  :) LV kaštieľ v LV kaštieli...  :oldman:
PS: Chcem poďakovať za doplnené podložky a menovku  (y)
PS2: Inak v bráne je vidno pána riaditeľa ako ju zamkol a odchádza...  ;)