42077 alternativa - hotrod

Started by muffin, 24. Február 2019, 13:20:10

« predchádzajúce - ďalšie »

muffin

Tak som si po dlhom case nasiel trochu casu na technic a spravil som alternativny model zo set 42077.

Funkcie su jednoduche, vychadzaju z predlohy - nezavisle odpruzenie, pohanane zadne kolesa, motor, zatacanie cez HOG, otvaranie deri.
Pri stavbe som pouzil takmer kompletne obe napravy, motor a ciastocne upravene sedacky z A-modelu.

KLF

Sikovny! (y)  Inak to su rendery, ci realne fotky? ;) V dnesnej dobe uz clovek nevie...

muffin

Dik, su to fotky, studio zatial nezvlada ohnute hadicky a aj v LDD je to peklo. Sofistikovanejsie softvery nepouzivam.

sami2001

sylmer

Parádne autíčko, a fotky super. Ako si nastavíš foťák, aby ten odraz tak pekne ukázal a neostalo to len prepálené?

muffin

Dik za ohlasy :) Pri fotkach zavisi, ake moznosti nastavenia ti fotak ponuka. Ja mam starucku zrkadlovku, tym padom si viem nastavit expoziciu podla seba. Nastavene to mam podexponovane pri foteni a nesledne to upravujem vo fotoshope, lahsie sa tahaju detaily z tienov, ako zo svetla. Nic svetoborne to ale nie je, obycajne staci dat autotone, iba ak sa mi vysledok nezda, tak sa s tym este trochu pohram. Fotak ma bohuzial uz svoje najlepsie roky za sebou, dost sumi pri vyssom ISO a cip je zasvineny, co vidno hlavne pri vyssich clonach, takze fotim vacsinou na plnu dieru, co znamena malu hlbku ostrosti(niekedy je to ziaduce, ale nie vzdy).

muffin

Tak ako vzdy, aj tu som zmastil navod. Pri alternativach je to obzvlast ziaduce, takze kto ma dany set a netrufa si na vlastny MOCing, ma dalsiu moznost stavat.

Este link.