Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

STAR WARS

Started by Morandi, 13. Marec 2012, 18:04:34

« predchádzajúce - ďalšie »

martinn

Toľko peňazí a pritom taká blbosť.

legoholik

podla mna je to jedna z najvacsich glupotin v ramci SW a aj lega ako takeho....posobi to fakt nasilu a ako minecraft  :vomitsmall:

Praetor

Nemohli z tých kociek radšej nejaký pekný Lego hradik vymyslieť... ;)

mesje

Quote from: Praetor on 18. Október 2018, 07:42:20
Nemohli z tých kociek radšej nejaký pekný Lego hradik vymyslieť... ;)

to by sme chceli vela... aspon mame hrad v harry potterovi, a poriadny...
lebo skor sa dozijeme ruzoveho unikitty hradu, ako normalneho castle...

papluh

Tento rok budú nejaké sety k 20. výročiu LEGO SW. Malo by ísť zatiaľ o 4 sety a píše sa o Anakin's Podracer ako prvom identifikovanom. Všetky sú menšie, do 300 dielov.

Polybagu majú byť - Podracer, Snowspeeder, Naboo fighter

mesje

Asi to budu retro sety, inak by bolo smiesne ohlasovat taketo tuctove sety ako vyrocne.

phoenicis

Dosť ma to sklamalo, hlavne čo sa týka tých 20th anniversary setov - len 1 figúrka exkluzívna v každom  :P

https://brickset.com/sets/theme-Star-Wars/year-2019/page-1

KLF

Je to trochu sklamanie, ale ja som ani nic ine necakal. Kazdopadne Podracer je prijemne osviezenie - nevyslo ich vela za tych 20 rokov. Mozno este daco pre zberatelov spravia. Ale Budo sa isto potesi novym sikmym stresnym dielom. ;)

Buďo

Quote from: KLF on 30. Január 2019, 23:05:58
Ale Budo sa isto potesi novym sikmym stresnym dielom. ;)

Tento nový dielik určite poteší . Len či tu myšlienku striech dotiahnu inžinieri TLC a spravia i hrebenáče ! Každopádne hneď ma napadne tento dielik v zelenej zapracovaný v oblom svahu !  Potešia i vo farbách  LBG ,DBG do skál či zemité odtiene . Len na ne dočkať  ;)

papluh

zatiaľ je v bielej v raketopláne v Overwatch, takže zimné svahy sú zachránené  ;D

papluh

20th anniversary sety z NY Toy fair
[attachimg=1] [attachimg=2] [attachimg=3] [attachimg=4] [attachimg=5] [attachimg=6] [attachimg=7]

papluh

A ďalšie

Nový "action" štýl setov
[attachimg=1]

KLF

Ten cerveno-cierny TIE vyzera dobre. To je z ktoreho filmu?

papluh

Z tej novej kreslenej série pre deti Resistance. Teraz tam tuším končí prvá séria v momente keď začína Ep. 7.

GentlemanA15

Tie action battle veci sú celkom ... kraviny :D. Pripomína mi to tuším competitions či ako sa to volalo.