MOC či neMOC 2018... ;)

Started by Praetor, 01. Január 2018, 00:01:53

« predchádzajúce - ďalšie »

Praetor

Ďalšou takou virtuálkou bola stavba dánskeho kostolíka zo setu 309/1309, kde som ale pre zmenu šiel do dvojnásobne zväčšenej mierky...  ::)
Je to asi jediný oficiálny set, ktorý má tématiku európskeho náboženstva, keďže dnes už má firma iné priority a to byť "multikulturálna"...  ;)

KLF

WOW! :o On naozaj existuje??? :D (y) Inak nieco o sakralnych stavbach a TLG je aj tu.

Praetor

Quote from: KLF on 21. December 2018, 12:07:20
WOW! :o On naozaj existuje??? :D (y) Inak nieco o sakralnych stavbach a TLG je aj tu.
Niekde na zahraničnom fóre som našiel fotku z Dánska - vraj to bola inšpirácia...  :oldman:

Praetor

Sumarizujem a zisťujem, že tento rok to bola s vlastnou tvorbou naozaj bieda...  :-[
A tak sa mi zdá, že už aj projekt malej veternej turbíny čo som riešil pre malého, aby sa mal s čím hrať je niečo, čo stojí za zmienku...  :D
Je to alternetíva k setu 42020...

KLF

Ta kresba je krajsia ako ten MOC. >:D To si fakt Ty krelil, ci daky soft mas na to?

Praetor

Quote from: KLF on 27. December 2018, 17:06:15
Ta kresba je krajsia ako ten MOC. >:D To si fakt Ty krelil, ci daky soft mas na to?
Ak máš obmedzený počet a druh dielov a chces aby to bolo funkčné a vydržalo ak sa s tým hra malé dieťa není to jednoduché....  >:D
A je to kombinácia photoshop a ručná kresba...  ;)

sylmer

Praetor

Ešte som našiel jeden MOC, ktorý som realizoval na výstavu do Martina a nejako som ho tu nestihol zavesiť... ;)

KLF

V tejto Architecture mierke si sa nasiel! ;)

Praetor