Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Kostol Narodenia Panny Márie - Nová Baňa

Started by KLF, 09. Jún 2017, 14:42:48

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

Toto je jeden z mojioch starsich MOCov, ale davam ho sem az teraz. Nebol nijak vyrazny a niektore detaily som nezvladol. Napriklad bielu ruzicu na prieceli (mala byt formou samolepky), alebo strom na boku kostola, ktory k nemu neodmyslitelne patri. Tym padom tam vznikla fadna seda plocha, ktora nevyzerala dobre.

martinn

Praetor

Náhodou mňa celkom inšpirovalo viacero detailov aj pri mojej tvorbe, či už ako spraviť zošikmenie strechy na konci lode kostola, alebo dať postavu k stavbe, aby bolo vidno mierku...  (y)

PC CZ

Moc pěkný kostelíček. Něco podobného bych taky rád jednou postavil :)

Neymar

Páči sa mi to. Tá čierna postavička je Satan, alebo Belzebub?  >:D

bedo

Quote from: Neymar on 10. Jún 2017, 00:04:29
Páči sa mi to. Tá čierna postavička je Satan, alebo Belzebub?  >:D

To je predsa BATMAN cloveče !!  :D

KLF

Je to socha Panny Marie v nadzivotnej velkosti. Ale pravdou je, ze miestni ju prezyvaju Batman. ;)

TOME

ja som si to uz vcera pozeral, a som si myslel ze to je miestny duchovny  ;D ten batman. Je to velmi pekne dielo  (y)  (y)  ;)

phoenicis

papluh

Myslim, že dielo celkom dobre zodpovedá architektúre samotného kostola. Tiež je relatívne jednoduchý oproti iným kostolom.
Ako nálepku ružice by som použil toto  >:D

KLF

Nooo... len keby to bolo biele a vacsie. ;)

sylmer

Velmi pekný model! Kde si sa naučil tak pekne sa s legom pohrať?

KLF

Zivot ma naucil. ;) Ale je tu mnoho lepsich.