Výstava Bohdanovce nad Trnavou 23.- 29.10.2017

Started by Jago, 01. Marec 2017, 22:04:56

« predchádzajúce - ďalšie »

Jago

Po komunikácii s niektorými stálymi vystavovateľmi a po mojom dlhom zvažovaní, či sa do toho vôbec pustím, som dnes dohodol termín na výstavu v Bohdanovciach. Tá sa uskutoční v termíne 23.10 až 29.10.2017 - pondelok až nedeľa.
21. a 22.10. 2017 bude stavací víkend, rozoberať sa začne asi tradične hneď v nedeľu 29.10. a nasledujúce dni.
Nakoľko už bude po výstave v Čadci, nebudeme sa musieť "uskromňovať" s hracími boxami, exponátmi, banermi a pod. Rozlohou a zameraním by to bolo tak ako minulý rok, t.j. základ bude veľké mesto a Technic modely. Ďaľšie exponáty budú podľa ochoty vystavovateľov (môžete sa mi predbežne hlásiť)

Postupne budem pridávať ďalšie info, zatiaľ dávam do pozornosti termín. Podpora na výstavu v Bohdanovciach bude pravdepodobne delená podľa dohody s organizátormi ďalších výstav TatraLUGu. Náklady na cestovné budú preplácané, Pizza a nealko počas inštalovania zabezpečené.

STARHAWK

Zatial len rychla reakcia.

1) Bude stacit vykend na tak rozsiahlu vystavu ? Naposledy sme to robili niekolko dni.

2) Vybavujes uz prispevok od VUC ako sme mali minuli rok ?
Btw rocnik 2018 by sme mohli skusit zafinancovat cez participativny rozpocet (ine chujoviny si pytaju prachy, toto by aj ludia mohli podporit) -> preto bude treba evidivat podrobne vsetky naklady, aby sme vedeli kolko bude treba pytat.

3) mame kontakt na pana s vytrinami, mohli by sme nejake modeli dat do vitrin cim by sa usetrilo miesto a zvisil pocet exponatov lebo ako sme sa s Papluhom bvavili vo vytrin sa da dat aj niekolko podlazi.

4) kolko ludi a kedy mas zabezpecene na dozor pocas celeho tyzdna ?

5) Ako velku chceme mat hernu zonu ? Mozem tam dodat aj ten moj DUPLO stolik, ten mal celkom uspech na FestHry
Tentokrat by sme to mali rozlozit trochu inak, viac priestoru tam treba

Jago

1) naposledy to bolo niekoľko dní stavania preto, lebo sme začali v nedelu po 17.00 ešte len stavať stoly a potom sa stavalo viacmenej vždy po práci.

2) príspevok z VUC budeme žiadať

3) vitríny  - musíme zistiť ceny a podľa nich sa to bude riešiť

4) ja tam budem celý čas a určite tam bude na dozor ešte niekto - tak to bolo aj minulý rok

5) herná zóna by bola možno vo vedľajšej miestnosti

SkiFi

somnou mozes standardne pocitat. Vybudujem stredoveku dedinku :) a M:Tron v2
------------d(--_--)b------------ homepage: skifi.space

kamil

Jeden stavaci den si vyhradim na tuto akciu.
Co sa bude vystavovat, ako zvycajne? Poskytnem co bude treba.

danny01

Dannyho spedicka tradicne k dispozicii. Mali by sme naplanovat presun Cadca-Bohdanovce co najefektivnejsie.

Rad sa zucastnim aj s nasim mestom, pokial budu ostatni suhlasit.

papluh

Tak snad kvôli mestu sa to prekladalo na jeseň nie ? :D

Buďo

Každopádne je z toho malý logistický oriešok bo sa mi nezdá že to napraceme do jednej dodávky .Fakt to musí byť ta najväčšia +osobáky ako rezerva na male veci .
I za predpokladu ,že si niektorí veci prepravia svojimi autami .(Alebo dodávka od Danny01 + z požičovne ? )

Čo sa rozoberania týka v piatok 20.10. by sme mali nabehnúť zbaliť a naložiť .Prespať. (Ja  určite  ;) )
V sobotu 21.10. previezť do Bohdanoviec do obeda . Jago a další ludia z blízkeho okolia zároveň mohli chystať stoly doobeda v ten istý deň. Čo si myslím že dosť pomôže hlavne staviteľom mesta.
V nedeľu dokončiť  ;)

Niektoré exponáty z Čadce by sa vrátili k majiteľom aby zbytočne nependlovali po slovensku .Aby nezakotvili u mňa .TN hrad zaberá nemalé miesto  ;) (hracie boxy a osb dosky môžu byt u mňa)

Trenčiansky hrad je pre výstavu k dispozícii .Na nainštalovane/odinštalovanie mi treba 4 hod cca. Rozmery 2,5m x 3m .

Toľko môj názor  ;) Ja už včull vým že si piatok beriem voľno.

STARHAWK

Kapacitu na prevoz y Cadce do TT by som mal mat navyse bo som sa vpoho zmestil len do kufra a to bol vrch zakrity takze priestor na zadnych sedadlach a nieco do vysky bude volny.

andy tt

Jammo

sylmer

Chlapci, velmi rada by vás zasa stretla. Ak by bolo miesto, spravím stavenisko, donesiem domčeky, vagóny, čo bude treba, a môžem sa pohrať so stromami a terénom.
Nechcete niekto mačiatka ?  ;)

Jago

Jasné, že aj my ťa radi uvidíme. Každú pomoc uvítame a tvoje sety a mačiatka použijeme

sylmer

Takáto nejaká ulica, do ktorej nevidno zozadu, by mohla byť? Či len pozatvárané domčeky?

bedo

Ak by bol zaujem mozem dotiahnut armadu 8)

Macence su super ale moj pes by ma vyhodil z domu  :D