Main Menu

Vitajte vo fanklube TatraLUG!

Čo nás spája

Sme komunita fanúšikov stavebnice LEGO® s cieľom spájať členov, zdieľať spoločnú vášeň, skúsenosti a nápady, organizovať výstavy či stretnutia a spoločne tvoriť. Nezáleží na tom, aký máš k tejto stavebnici vzťah – či si staviteľ, zberateľ, alebo jednoducho nadšenec, u nás si určite nájdeš svoje miesto.

Dôležité informácie pre nových návštevníkov:

Ready to join the conversation? Log In or Create a Free Account to start posting and access member-only boards!

Nexo Knights

Started by papluh, 08. Október 2015, 17:23:56

« predchádzajúce - ďalšie »

KLF

MiKeL

Preco mam pocit, ze sa tymto snazia recyklovat space temy zaciatku 90tych rokov? m-tron, spyrius, ice planet a urcite sa tam najdu aj ostatne

STARHAWK

Quote from: MiKeL on 27. Január 2016, 09:43:18
Preco mam pocit, ze sa tymto snazia recyklovat space temy zaciatku 90tych rokov? m-tron, spyrius, ice planet a urcite sa tam najdu aj ostatne

Aby ulahodili AFOLom s novimi dielami v oldschool farbach, pouzite su doskrkane casto tak sa nie vzdy oplatia kupit na BL.
Ja v tom vidim kopu dielov pre obnovenie IcePlanet 2000 ktore su moja oblubena clasic space tema

BTW videl som uz 7 casti nexo, su na youtube a dokonca aj 1. uz je po cesky a dabing je OK. Je to celkom fun takze decka to budu zrat podla mna. Len neviem dokedy im bude stacit tema vykuzlim priseri, vybucham prisery dooookola :)

MiKeL

Quote from: STARHAWK on 27. Január 2016, 09:54:56
Aby ulahodili AFOLom s novimi dielami v oldschool farbach, pouzite su doskrkane casto tak sa nie vzdy oplatia kupit na BL.
Ja v tom vidim kopu dielov pre obnovenie IcePlanet 2000 ktore su moja oblubena clasic space tema

Nie len farbami ale aj podobnostou niektorych "strojov".

Quote from: STARHAWK on 27. Január 2016, 09:54:56
BTW videl som uz 7 casti nexo, su na youtube a dokonca aj 1. uz je po cesky a dabing je OK. Je to celkom fun takze decka to budu zrat podla mna. Len neviem dokedy im bude stacit tema vykuzlim priseri, vybucham prisery dooookola :)

Kym sa budu rodit deti. Starsie to omrzi ale pride zastup mladsich.

papluh

Obrázky setu kde je ten hadí démon
Navyše je tam návraj kravskej lebky (cca 1 E dielik), na štíte je sivý slope do špicu (ešte som ho nevidel) a zdá sa že oštep je z 3 častí ale špčka je potom nová (najskôr gumová)

Artemis

Dostal sa mi do ruky ten Nexo Knight hrad. Kamarat to kupil pre syna. Musim povedat, ze na hranie je to vynikajuce, hrad na pasoch sa hybe pomerne slusne. Stale ako Castle zberatel mam voci tomu taky prirodzeny odpor  :D ale tak, asi to deti vedia ocenit.

papluh

Nexo
http://www.thebrickfan.com/lego-nexo-knights-winter-2017-official-images/
http://www.promobricks.de/das-sind-die-lego-nexo-knights-neuheiten-fuers-erste-halbjahr-2017/22180
http://brickset.com/sets/year-2017/theme-Nexo-Knights
- myslím, že pár dielov na tvorbu démonických armád sa tam nájde ... a pri výpredajových zľavách toho na rozoberanie teda pojde dosť  >:D

papluh

Je ten diel na náplecníkoch modrého a bieleho nový ? Niečo ako Slope 45 2 x 1 bez studu a tenšie vzadu. Klik pre väčšie obrázky.

MiKeL

No vyzera to ako slope 45 1x1 + tile 1x1

STARHAWK

Novy "blatnik" sa hodi presne na taketo exoskelety, len chyba v LBG alebo DBG. Bedo urcite vyuzije :)

papluh

Quote from: MiKeL on 09. November 2016, 07:25:33
No vyzera to ako slope 45 1x1 + tile 1x1
hej, ale spojené dokopy lebo na tom modrom to inak nemá ako držať.
Inak tu je to aj v DBG na tej stavbe.
A na "koňovi" je biely (a možno aj Dark blue) plate 2x2 so zoseknutým rohom

MiKeL

Quote from: papluh on 09. November 2016, 09:52:46
hej, ale spojené dokopy lebo na tom modrom to inak nemá ako držať.

ved jasne, to bolo ilustracne ;)

juraj

Nie je na konovi tile 2x2 corner so skosenym rohom?

papluh

na predných nohách je "zvonku" biely tile, na zadných ten nový (?) plate. A tipujem, že z vnútorne strany je rovnaký plate v Dark Blue.

STARHAWK

Mna zaujali tie demonske kridla, dufam ze budu aj v cervenej farbe. Taka "blba" rada a tolko zaujimavych novich dielov prinesie.