LEGO Batman Movie

Started by papluh, 04. Október 2016, 22:55:31

« predchádzajúce - ďalšie »

STARHAWK

Scuttler (70908) – Obsahuje Batman, Dick Grayson, Commissioner Gordon, Barbara Gordon, Poison Ivy, a The Joker

totok vypada zaujimavo, som zvedavy aj na lepsie obrazky figov, vidim tam nejake dobre suciastky na figov
Ze by sa tomu dali nejak vysuvat kridla ?? V tich rukach ma taky mechanizmus ale nikde nevidim nejaku latkovinu alebo nieco co by spravilo kridlovu blanu.

papluh

toto je asi najväčšie https://c5.staticflickr.com/6/5726/30144643484_11a3c327c4_h.jpg
ak som dobre pochopil trailer tak je to nejaký Master Builder výtvor zo zvyškov a behá to

Inak tento dialóg, som zvedavý či im to prejde  >:D
Joker : I AM YOUR GREATEST ENEMY !
Batman : Superman is MY GREATEST ENEMY
Joker : Superman is not a BAD GUY!
Batman : Then I don't Currently have A BAD GUY , I'm just fighting a few Different People
** Joker Sobs **
Batman : I like to Fight Around!!

STARHAWK

Eve ma nadherne vlasy a aj ta druha baba ma dobre vlasi aj xich, bo ma nejaky tmavsi - mozno sa bude hodit pre Sabine zo SW co mala mat tmavsiu plet a nema, kazdopadne zenske inej pleti nez klasickej telovej su vzdy vytane.
Ten set si asi kupim, celkom sa mi paci a aj pouzitelne farby ak uz to nebudem chcet ako model a minifigy vypadaju uplne luxusne !

papluh

2017 bude asi rokom pizze v LEGu - CITY, Friends a teraz Batman

KLF

Tak ta PIZZA-MOTORKA je super! ;) Aj do klasickeho CITY ako stvorena! (y)

juraj

+ potrubia v lacnom sete
+ baloniky
+ veľká postava z kociek, lepšia ako Rhyno
+ spájanie setov

- Clayface - spoznal som ho hneď, ale stojí to za pokus upraviť

sami2001

Ten Clayface vyzerá ako niečo veľmi nestabilné (skoro ako MOC)... to sa mi páči  (y)

papluh

Všetky 1H Batman Movie sety
http://www.brickheroes.com/2016/11/nouveaux-sets-the-lego-batman-movie-visuels-officiels/
Tento je asi najzaujímavejší čo sa minifigov týka a ... vidím dobre Trans Yellow 2 x 2 okno ?

KLF

Nie okno, ale sklo. ;) No vyzera to tak! Dalsi krok k NEOCLASSIC Space.  :P

[attach=1]

papluh

Nj, malo príliš rýchle písanie >:D malo tam byť aj upozornenie aj na zelené okno (rám) aj na tr.yellow sklo.

Ešte je zaujímavý v tomto sete ten hybrid Rancora a klasického krokodíla
Pre tvorcov veľkých áut je tam "8-ball" na riadiacu páku
No a môžeme hádať, či teie 1x6 a 1x3 tiles májú drevenú potlač alebo nálepku ( LUGBULK ?)

juraj

A to som si myslel, že s touto seriou končím. Nie všetky figy sa mi páčia, ale to asi súvisí s tým, že majú predlohy vo filmoch, hrách a sériach, ktoré nepoznám, alebo sa mi nepáčia.

+ Killer croc.  nepouzili mold z ninja turtles.

- rozložili figy do XYZ setov
- stále rovnako hrozná motorka pre catwoman, ako mal batman už v niektorých setoch.

STARHAWK

Ten krokodil je zaujimavo spraveny. Ruky ma z rancora a hlavu stareho clasic krokodila.

papluh

Balónový diel tam sadne  ;)

KLF

Blatniky su dobry napad! (y)  Keby to bolo normalne auto, tak to beriem.

sami2001

Hej no... chcelo by to trochu učesať  :P ale inak celkom dobré  (y) .