Collectable Minifigures

Started by Anatyt, 13. Júl 2012, 16:38:08

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

Dnes som našiel CMF16 v rakúskom Mueller-i tak snáď aj u nás čoskoro.

mojmír

Minifigures 16. séria je už v Dráčikoch :P

juraj

mesje

2,99 full, 2,54 s dracik kartou

STARHAWK

Dobre, takze nakup v Tesco na Kamennom sa mi vyplatil, tam na CMF17 mali 20% tiez z 2.99

Quote from: mojmír on 07. Október 2016, 10:50:54
Minifigures 16. séria je už v Dráčikoch :P

a konkretne v ktorom ? Lebo napr na Zlatych Pieskoch este vcera vecer neboli ale predavacka hovorila, ze im doslo niekolko krabic lega co maju este na sklade a budu vybalovat, tak mozno boli v tej zasielke a len to este nevylozili

mesje

ja som videl v Danubii. Ale len par, a nemali ich vo vlastnej krabici, asi sa hned rozchytali...

mojmír

Na Obchodnej, v Eurovei maju urcite, v Boroch nemaju ani v Draciku, ani v AllToys. V AllToys maju nove Lego adventne kalendare ;)

MiKeL

Quote from: STARHAWK on 07. Október 2016, 12:52:29
a konkretne v ktorom ? Lebo napr na Zlatych Pieskoch este vcera vecer neboli ale predavacka hovorila, ze im doslo niekolko krabic lega co maju este na sklade a budu vybalovat, tak mozno boli v tej zasielke a len to este nevylozili

Dnes uz na zlatych boli. Klasicky na tych vesiacikoch rozhadzane po predajni.

Artemis

Inak ale cena sa mi zda dost vysoka, za jednu figurku 3 eura...resp. 2,5 po zlave.
To bolo vzdy take drahe, alebo to zvysili len neskor, ked videli ze sa im tie CMC predavaju?

MiKeL

Postupne zvysovali. Zacinalo to niekde medzi 1-2e. presne si uz nepamatam.

mesje

Myslim ze stali 2 eura volakedy... uz to sa mi zdalo viac ako unosne za nahodny sacok - bezny obcan musi kupit aj 30-40 kusov, ak chce mat komplet 16 ks, a ani to este nema istotu, len zvysi svoju pravdepodobnost, a sance znizuje aj to, ze su rozne pocty figov z kazdeho druhu. Aktualnych 2.5 eur je tak akurat cena za nelicencovaneho figa, ak mam istotu ze dostanem toho konkretneho, ktoreho chcem - tj pre ohmatavacov :-)

STARHAWK

2.5 v Draku je OK cena pre mna ak tam budu nadalej davat take fajnove nove veci ako v tejto poslednej - ten vlci rogue je uplne uzasny fig a opatrovatelka s novym mimcom.
Tie figi su lepsie nez v licencovanych seriach kde platis velke prachy najednu figurku - printnute doublemold nohy, printnute ruky, nove moldy vlasov, unikatne prislusenstva a podobne.
Samozrejme musis byt hmatac aby si distal to co chces a neminal peniaze na kocku v mechu - taku hru ja s legom nehram.

A kedysi stali tusim 2e, mozem skusit kuknut vo svojich zaznamoch. Takze zdrazeli ale zase zacali do nich davat ovela viac zaujimavych veci (myslim na suciastky ak to berem) a doublemoldy su tiez novinka a urcite je to drahsie ako jednofarebne kusy.

Lego Girl

U nas v Cesku se daji konecne take koupit od tohoto pondeli za 79 Czk, takze to je temer to same jako u vas (bez slevy). Ja jsem byla na lovu hned v pondeli a utery a zatim se mi podarilo najit Banana, Ledovou Kralovnu, Turistu a toho blondaka s bilym pejskem a poharem. :) A tyto ctyri vypadaji fakt super. Tesim se, az zitra nakoupim dalsi. 8)

papluh

ževraj pre 2017
71017 The LEGO Batman Movie CMF
71018 Series 17 CMF
71019 The LEGO Ninjago Movie CMF

mesje

Quote from: papluh on 15. Október 2016, 11:39:12
ževraj pre 2017
71017 The LEGO Batman Movie CMF
71018 Series 17 CMF
71019 The LEGO Ninjago Movie CMF

cize najhorsi rok na figy...
a co budu ninjago figy 16 roznofarebnych ninjov :) vsak uz ich vydali na X sposobov, len v samotnom temple of arjitzu ich je milion...