LEGO Store

Started by KLF, 20. Apríl 2013, 11:26:59

« predchádzajúce - ďalšie »

papluh

Amíci majú kalendár na November.
Vianočná ozdoba na 2 týždne. Ale "snežná guľa so Santom" len na 3 dni, ak to bude tak aj Európe tak to bude nedostatkový tovar.
A bude aj kalendár, podľa nápisu ako vymaľovánka ? ???

juraj

25- 28. To presne stiham.  Ale to je US. Europa este nemala BUS, takze namiesto vojaka asi bude Kalendar. V oktobri BUS.

mesje

Quote from: juraj on 23. September 2016, 14:01:40
25- 28. To presne stiham.  Ale to je US. Europa este nemala BUS, takze namiesto vojaka asi bude Kalendar. V oktobri BUS.

No bude to zaujimave, lebo zvycajne mala europa v oktobri prvy xmas bonus a v novembri druhy. Nebolo by zle, keby bol v oktobri spolu s busom, ale to ny bolo prilis optimisticke. Mozno to nejako poposuvaju a hned po buse pojde 1.xmas bonus. Skoda ze na europu seru s kalendarmi a nevieme si naplanovat, co sa kedy oplati kupit.
Zaujimave su tiez dvojite body na black friday, to tusim nebyvalo, ale byvali ine, lepsie zlavy. Ale ak by dali dvojite body + extra zlava na urcite sety + bonus,  nenahnevam sa :)

MiKeL

Quote from: mesje on 23. September 2016, 14:06:43
Ale ak by dali dvojite body + extra zlava na urcite sety + bonus,  nenahnevam sa :)

Uff, toto uz znie ako objednavka v mcdonalde >:D

papluh

Nemci a Francúzi píšu o 2x VIP od polky do konca októbra .

papluh

Toto bolo v Mníchove. Dá sa predpokladať, že podobne ako v minulosti to príde aj do Viedne.

KLF

Dnes takto...

duroduro

Ty mas 3 domacnosti ?

janicko

bye

GRIFFIN93

Ja som si bol vcera pre 2 kusy - to uz mozeme s KLF sprevadzkovat pravidelnu linku 211 B...

liondee

A mne si čo kúpil René? >:D >:D

j.dodo

Ten bus by mohli postavit aj v mierke k 10220 vw . To by bola parada.
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

papluh

Kalendár sa tento rok rieši nálepkou na účet.
14.11.-10.12. sa zbiera, 11.12.-15.1. vymieňa
Na cedulke čo bola v obchode vyzerá inak ako v tom americkom katalógu.
Píše sa na tej zmenšenine o 10 ponukách,  prečítať sa dala len jedna, nejaké nálepky.

guco

Quote from: papluh on 05. November 2016, 15:49:09
Kalendár sa tento rok rieši nálepkou na účet.
14.11.-10.12. sa zbiera, 11.12.-15.1. vymieňa
Na cedulke čo bola v obchode vyzerá inak ako v tom americkom katalógu.
Píše sa na tej zmenšenine o 10 ponukách,  prečítať sa dala len jedna, nejaké nálepky.

Mam nalepku, ak by ste niekto chceli kalendar tak ju venujem, ja sa tam uz v decembri nechystam.

STARHAWK

Zajtra sa asi preveziem do Viedne, uvidim sa tam s niekym ;) ?