EXCLUSIVE / CREATOR EXPERT / 18+ / ICONS

Started by Anatyt, 30. Júl 2012, 20:24:28

« predchádzajúce - ďalšie »

kamil

Na prvy pohlad pekne, kazdy rozozna o ake auto ide  (y)
Ked sa zacneme na ten model viac prizerat, tak kazdy najde nejake nedostatky (kratke dvere, velke blatniky, disproporcia). Vsetky tieto nedostatky vychadzaju z toho ze to je postavene z lega ktore ma svoje tvarove obmedzenia ktore sa prejavuju aj od velkosti modelu. Porovnavat model od Arva a od lega nema zmysel - Arvov model ma na sirku 20 studov, oficialny set iba 14 studov.

Mne sa najviac nepaci iba zadok toho auta - tam je to najviac hranate. Inak je to naozaj pekny model ktory budem chciet mat vo svojej zbierke.
A som rad ze farbu aku mu vybrali. V cervenej by som ho nechcel.

KLF

STARHAWK

Dobre som hovoril. Museli si na tie blatniky spravit novy diel. Azurovo modry slave sa teda nekona zatial.

Ale inak mne sa model paci, mozno kupim ak bude prilezitost v nejakej aspon trochu zlae (napr AFOL Day)

papluh

Recenzia VW Beetle
http://brickset.com/article/22507/review-10252-volkswagen-beetle
a video porovnanie Beetle, Mini & Camper, vychádza to mierkou medzi Camper a Mini

Inak toto

vyzerá skoro ako

>:D  (ok, chýbajú tam dvere a zakrytované zadné kolesá, ale veľkosť blatníkov a absencia strechy to zakryjú )

KLF

Som zvedavy, co bude dalsi classic car. ;) Uz sme sa o tom bavili s Paliasonom - je tam viac moznosti; ak by mali vybrat nieco z Ameriky, tak asi Jeep Willys, alebo Hummer, ak Europa, tak mozno prave Citroen 2CV, ale vacsiu sancu davam legende Citroen DS. Mozny je aj Fiat 500.

papluh

Hummer asi nie, to je moc "vojenské" a aktuálne  >:D Aj ten Jeep, ale keď ho spravia v civilnej farbe (napr tá tmavočervená) tak je to reálne.
Ak Amerika tak ma ešte napadá Mustang Fastback. Teoreticky aj Corvette Stingray, ale tam by zas naložili keďže ho vyradili z Ideas. GT40 v Gulf farbách. Shelby Cobra. Alebo úplne mimo, klasický "nosatý" truck či ten "krabicoidný" vo farbách Optimus Prime :D

Z Európy ... možno aj ten DS či 500ka, aj keď to prvé som si neni istý že je moc známe mimo obecenstvo Fantomasa a žabožrútov a 500 mi príde ako zaoblené Mini.
Zo známejších ma napadá Jaguar E-Type, Bondovský Aston Martin DB5, MB 300SL Gullwing, klasická 911, Lotus Esprit by mohol byť v tej mierke zameniteľný s Lambo Countach :D .... alebo úlet Group B Rally auto také Audi Quattro S1 je známe aj v USA

Mimochodom napadá vás klasický Japonec ?  >:D

mesje

Po 4 európskych autách je na čase Amerika...tipol by som Mustanga alebo Cadillac.
ale nech spravia akékoľvek auto, bude to dobre, táto séria je super. a majú legendárneho materiálu na desiatky rokov dopredu...

janicko

z japoncov subaru impreza, ale viac by ma potesil nissan figaro. shelby cobra by mi spravila radost no vo vacsej mierke.
osobne sa mi ten chrobak nepaci, vidim v nom vsak dobry zaklad k prestavbe na spominanu kacku 2cv alebo na fiat 500/600
bye

Buďo

Ako sa tu spomínala tá amerika ma napadlo niečo staršie   Duesenberg Model J   .Podobné už v legu niečo bolo ale nie v mierke creator expert . To by i spadalo medzi ostatné modely.

https://www.google.sk/search?q=Duesenberg+Model+J&client=opera&hs=wWV&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjyj97G7vPNAhUDXRQKHdrIBrYQsAQIMg&biw=1680&bih=940#

j.dodo

Tak som si dnes vo Viedni spravil radost a kupil chrobaka :)
Musel si mat vip kartu a predavali iba clenom...nemali ale ziadne technic...v toysrus ich uz maju rypadlo 229,90 traktor 149,90 volvo 89,90
Len sa hram a zbieram, co sa mi paci.. http://brickset.com/sets/ownedby-j-dodo

MiKeL

Pocet dielov:  734
Rozmery modelu:  vyska: 12cm, sirka: 7cm, dlzka: 52cm
Cena:  89.99.- €
Zaciatok predaja:  1.10.2016

KLF

Tak neviem - ale mne sa tento cirkusantsky set vobec nepaci. Ked ho porovnam s tym spred 10 rokov, tak JEDNOZNACNE to slo po kazdej stranke dolu.

Vlak z roku 2006 vs. vlak z roku 2016:

965 dielov vs. 734 dielov
7 figov vs. 5 figov
0 kolaji vs. 16 PF kolaji
90 USD vs. 100 USD
9,3c/diel vs. 13,6c/diel

MiKeL

Dizajnerske video. Skoda, ze neukazali aj PF verziu, ked tam uz o tom tak basni.

STARHAWK

Presne to ma zaujima, ako to zmotorizuju. Preto budem muset cakat na nejaku recenziu kde to niekto aj viskusa a natoci.
Ak bude nejaka dobra akcia popri tom tak to mozno aj kupim, skoda tej vissej ceny, fakt bude treba este nejake double vip + nejaky zaujimavy polybag ktomu aby sa to oplatilo zobrat.
I ked je to sesional, tak to asi ludia budu kupovat aj tak, takze ak to chcem, zobrat radsej teraz nez potom predrazene zo sekundarneho trhu.